Lindboe: – Uten tvil en svært krevende oppgave! – ØIF Arendal

Lindboe: – Uten tvil en svært krevende oppgave!

ØIF Arendals rutinerte venstrekant, Andrè Lindboe, går skadet og får ikke hjulpet laget i kveldens oppgjør. Etter to tap så langt i sesongen gjør det ekstra vondt. I kveld har han tro på at det kan snu, men det kommer ikke til å bli lett.

– For det første så er Follo et lag vi på «papiret» skal slå. Så har vi en inngang på sesongen som ikke er optimal. Den kombinasjon gjør at utgangspunktet uten tvil gjør dette til en svært krevende oppgave, forteller Andrè Lindboe.

Mer enn noe annet hadde han håpet å kunne hjelpe laget i den situasjon man nå befinner seg i.

– Man har så lyst til å bidra. Men det er allikevel så lite jeg gjøre på kampdag. Er det noe jeg har i tankene kan jeg selvsagt løpe i garderoben i pausen. Allikevel er det vanskelig å nå helt frem. Gutta er i en egen «boble».

Da ØIF Arendal møtte Bækkelaget sist helg satt Andrè Lindboe på benken.

Kampsponsorer

– Ja, det gjorde jeg. Da førte jeg statistikken for laget. Det gir god innsikt og et gode bilde av hva som går bra og ikke så bra. Men det gjør det også vanskelig å være «inne i kampen» på samme måte. Du blir opptatt av all registreringen og at den skal bli riktig og faller litt ut av selve «kampen».

Andrè har stor tro på at omstillingen kan komme i kveld.

– Sesongen har vært tung. Vi har virkelig godt i oss selv for å komme ut av dette. Vi er en gjeng med vinnere som virkelig hater å tape. Situasjon vi har satt oss i plager oss. Hver dag. Hver trening. Vi må fokusere på oss selv, det vi kan forandre og gjøre noe med. Det er ikke så mye som skal til. Men det skal gjøres.

I dag skal vi legge alt det tunge bak oss. Og jeg er helt sikker på at vi kommer til å se et lag med en helt annen giv, uansett hvordan kampforløpet endrer seg

Andrè Lindboe, skadet superkant og håndballprofil

Så er det bare å håpe at Andrè Lindboe får rett. Kom i hallen kl. 18.00 og støtt gutta!

Skarpnes sponsor ØIF Arendal