SISTE: ØIF Arendal låner bakspiller fra rival ut sesongen – ØIF Arendal
logo

SISTE: ØIF Arendal låner bakspiller fra rival ut sesongen

ØIF Arendal har signert Kristiansand-spilleren Sebastian Schultz Hansen på utlån ut sesongen. Bakspilleren slutter seg til ØIF Arendal fra og med idag.

Sebastian Schultz Hansen blir ØIF-spiller resten av ssesongen.

– Grunnet skader har vi søkt etter løsninger på bakspillerposisjon. Vi er derfor glade for å kunne leie Sebastian inn fra KRS Topphåndball ut sesongen. Vi ser frem til å få Sebastian med på laget ut sesongen, sier ØIF Arendal-trener Heine E. Jensen som har bakspillertrioen Mario Matic, Mathias Larson og Magnus Søndenå på skadelista. De to førstnevnte blir ute i lengre tid, mens Søndenå ligger nærmest an comeback etter brudd i hånda – som han pådro seg nettopp mot Schultz Hansen og Kristiansand i høst.

Erfaren
Bakspilleren fra Kristiansand er en erfaren herremann som fyller 30 på St. Hansaften til sommeren og var en del av den gode 93-årgangen våre rivaler i sørvest har fostret opp.
Kristiansand skriver dette om utlånet i en pressemelding som ble offentliggjort klokken 12 mandag.
– KRS Topphåndball og ØIF Arendal Elite er enige om en utlånsavtale av Sebastian Schultz Hansen for den resterende perioden av sesongen 22/23. Sebastian slutter seg til ØIF Arendal Elite fra idag 23.01. ØIF Arendal Elite har henvendt seg til til KRS Topphåndball da de har skadeproblemer på backplass og ønsker Sebastian for den resterende perioden av 22/23-sesongen. Sebastian ble forelagt henvendelsen fra ØIF Arendal Elite, og i samtale med ØIF Arendal sser han det som en god mulighet til å få mer spilletid enn det han har fått i KRS Topphåndball. Begge klubbene ser dette som en vinn-vinn-situasjon, skriver KRS Topphåndball.
Schultz Hansen har scoret 11 mål så langt denne sesongen for Kristiansand i Rema 1000-ligaen. Schultz Hansen blir å se i sin første kamp mot Elverum på hjemmebane 2. februar.

PS: Lars Jakobsen, som la opp i sommer, har meldt seg til tjeneste igjen i ØIF-drakt for å bidra ved behov grunnet nevnte skadesituasjon. Les hele saken her.