Spillerbørsen mot Halden – ØIF Arendal

Spillerbørsen mot Halden

Det ble en tung kveld for ØIF Arendal borte mot Halden onsdag kveld. Spillerbørs blir det okke som.

Feil på feil, bom på bom og et forsvarsspill under pari felte ØIF Arendal da de møtte Halden i Rakkestadhallen onsdag kveld. ØIF-keeper Ivan Eres og Olaf Richter Hoffstad gjorde begge et ærlig forsøk på å holde ØIF inne i kampen, men det ble for spedt. 31-21 vant Halden. ØIF hadde en gyllen mulighet til å ta igjen Haldens 24-20-ledelse ti minutter før slutt, men så ble det samme leksa om igjen. To bomskudd fra ØIF, og Halden stoppet ikke før de hadde scoret 31 mot ØIFs 21.

Ivan Eres vartet opp med nok redninger til at det burde holde til seier. Han endte opp med en redningsprosent på 32, og spilte svært bra i perioder. Hans første omgang var best, og Eres får 5 poeng av ØIFs egen jury. Eres har også den attityden og gutsen som sårt savnes blant utespillerne.
Olaf Richter gjorde heller ikke mange feil. Han får 3 poeng på børsen. Hoffstad scoret fem mål på fem forsøk. Frederik Børm får 2 poeng på børsen.
Vi har sett Børm bedre før, men han scoret tre på tre forsøk.
Siste poenget går til Birk Inselseth. Han hadde mange gode innspill, men verken han eller Børm var like patent i forsvarsspillet. Men det var det dessverre svært få som var. Gløden og fandenivoldskheten i forsvarsspillet savnes.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire.
Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, netttedaktør Tore Abrahamsen og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.

PS: Neste onsdag avsluttes 2022 med hjemmekamp mot Kristiansand. Kristiansand tapte forøvrig 21-29 hjemme mot Runar i Rema 1000-ligaen i det som var den andre kampen i Rema 1000-ligaen onsdag kveld.