BLOGG: Lader opp i Sverige – ØIF Arendal

BLOGG: Lader opp i Sverige

Dagens bortekamp mot Halden er ikke bare en bortekamp. Den er blitt tradisjon.

Supporterblogg:

Supporterturen til Halden har blitt en skikkelig tradisjon. Vi starter dagen tidlig for vi har nemlig en ferge å rekke. Denne turen har vi gledet oss til lenge. Å få tilbringe hele dagen og kvelden med vår håndball-familie er gull verdt.
Med julebrunch ombord på Sandefjord-Strømstad, skravling, latter, litt shopping på Nordby-senteret før det endelige målet: kamp i Rakkestadhallen! 

Vi har mye å revansjere. De fleste var nok skuffet over uavgjort mot Halden i serieåpningen. Vi har i tillegg skikkelig dårlige minner fra sist supportertur hvor vi tapte med 12 mål i bunkersen Remmenhallen. Vi er derfor glad for at kveldens kamp spilles i Rakkestadhallen. Vi følte at vi hadde dårlig statistikk men når vi så på tidligere oppgjør i serien er den slett ikke dårlig. På de 11 siste seriekampene mot Halden har vi 8 seiere, 2 tap og 1 uavgjort, og ikveld håper og tror vi på nok en seier. Da må gutta være 100% skjerpet fra første sekund. Er det én ting vi har erfart denne sesongen er at ingen poeng kommer gratis, kamper vinnes ikke med 80% innsats, og INGEN lag må undervurderes! 

Halden er å regne med hver eneste sesong, de har gode spillere på alle posisjoner men vi må nevne spesielt Joshua Grace og Truls Grøtta som sto for 15 av 26 mål da vi kjempet oss til uavgjort i sesongåpningen. Det blir viktig å stoppe disse to! Samtidig må våre spillere heve seg betraktelig fra sist møte når det gjelder skudd/straffe – hvor vi hadde lav uttelling. De må sørge for at keeper Neupart ikke blir banens beste.

Vi mangler fremdeles to viktige spillere. Det er alltid trist med skader, og ekstra trist med langvarige skader. Vi ønsker Magnus og Mathias god bedring og vi gleder oss til de er tilbake på parketten! Med så sentrale spillere ute er det ekstra gøy å se at William er tilbake sånn vi så han i sluttspillet, Dragos som virkelig synes å finne seg tilrette, Mario som er i storform og har en finger med i alt som skjer, Birk som har vokst med tilliten og ikke minst Ivan som har vist over mange kamper at han kan stenge målet! Vi håper at de nevnte sammen med kantspillerne og linjespiller treffer på dagen, har masse energi og blør for drakta i kveld. Da kan det fort bli gøy i Rakkestad! 

Vi er så utrolig stolt av laget vårt! Alle, både spillere og trener-team er fantastiske mennesker som setter pris på oss i og rundt klubben. Vi føler oss ekstremt heldige som får være en del av nettopp denne gjengen og sammen med våre venner i Svermen dyrke vår hobby og lidenskap håndball! 

Når dette leses har vi allerede vært på farten i mange timer, og vi elsker hvert sekund på tur med den beste gjengen, en ting gjenstår:

GOD KAMP!