Larson må under kniven – rekker neppe Final8 – ØIF Arendal

Larson må under kniven – rekker neppe Final8

Tordag legger Mathias Larson seg på operasjonsbordet for å få orden på skulderskaden som har satt ham ut i lengre tid.

Mathias R. Larson må belage seg på flere måneder på sidelinja etter kommende torsdags skulderoperasjon. Her i aksjon borte HC Robe Zubri i 2.runde i EHF European Cup.

Larson bekreftet overfor oifarendal.no lørdag kveld at operasjon er det eneste saliggjørende for at avrivningen i skulderleddet skal bli fikset.
– Det går nok mellom 4-6 måneder før jeg kan spille håndball igjen, sier Larson.

Final8
Dermed tyder det aller meste på at Final8 ryker for Larson. Der møter ØIF Arendal som kjent erkerival Elverum i semifinalen, som spilles lørdag 25. februar.
Lagkompis og kaptein Magnus Søndenå hadde et håp om å være tilbake i spill før nyttår, men ifølge Agderposten i dag kan det holde veldig hardt. Det er ikke klart når ØIF Arendal-kapteinen blir å se der han hører hjemme – på banen – igjen. Søndenå pådro seg et komplisert brudd i lillefingeren da ØIF Arendal spilte og tapte mot Kristiansand for en drøy måned siden.

Vi ønsker uansett Larson lykke til med operasjonen og Søndenå med både rehabilitering og opptrening!

PS: ØIF Arendal gjester Halden onsdag. Den kampen kan du se onsdag kveld på TV2 Play her fra klokken 18:20. ØIF Arendal og Halden spilte uavgjort i motsatt oppgjør i Sparebanken Sør Amfi i starten av sesongen.