ERES: – Vi må score nok enkle mål – ØIF Arendal

ERES: – Vi må score nok enkle mål

Ivan Eres er klar på hva ØIF Arendal må lykkes med i onsdagens batalje borte mot Halden.

Ivan Eres er tydelig på hva som må fungere skal man hente hjem to poeng fra Halden onsdag kveld.

– Vi må ha et kompakt forsvar, kjempe med alt vi har og som gjør at vi får omsatt dette i kontringsspill og forhåpentligvis så mange, enkle mål som mulig. Vi må score nok enkle mål, fastslår Ivan Eres til oifarendal.no.

Tøff utebane
Svermen ryktes å møte opp i Rakkestadhallen med en busslast. For historien viser at spillerne trenger all støtte dem kan få. For Halden er et vrient lag å møte på utebane.
– Det vil definitivt blir en hard kamp mot Halden og særlig når vi spiller på bortebane. Vi har som vanlig hatt en god inngang til kampen med gode forberedelser. Min følelse er alltid god. Hadde ikke følelsen min vært god, kunne jeg latt være å være med, sier Eres som er blitt godt kjent for sin vinnerskalle.
Den vinnerskallen behøves – enten på banen eller som verdens beste støttespiller til målvaktskollega Kristijan Jurisic – når to poeng skal hentes hjem til Arendal. Lagene spilte uavgjort i serieåpningen i september. Da var ØIF Arendal – selv med supporterøyne – heldige som fikk med seg ett poeng mot Truls Erik Grøtta & co.

Jevne
Eres mener haldenserne har mange gode individuelle spillere samtidig som trener Jan Thomas Lauritzen har maktet å bygge et godt kollektiv.
– Vi må kjempe bakover, løpe og score enkle mål. Det blir uansett en hard kamp, avslutter Eres som ikke kom på banen mot belgiske HC Vise BM lørdag kveld.
Han og lagkompis Mario Matic ble hvilt gjennom hele kampen. Onsdagens kamp sendes på TV2 Play med sendetidspunkt 18:20.
Hjemmelaget Halden ligger på 6.plass med 13 poeng, mens ØIF Arendal ligger på 8.plass med 11 poeng før onsdagens batalje i Rakkestadhallen.

PS: ØIF Arendal stiller uten kaptein Magnus Søndenå (skadd) og Mathias Larson (opereres torsdag)