Pangstart i Tsjekkia – Hoffstad herjer! Følg 2.omgang! – ØIF Arendal

Pangstart i Tsjekkia – Hoffstad herjer! Følg 2.omgang!

ØIF Arendal fortsatte der de slapp mot HC Robe Zubri i førsteomgangen i returkampen i Tsjekkia.

Olaf R. Hoffstad har vært solid i førsteomgangen mot Zubri i Tsjekkia. Syv mål står han bak. Arkivfoto.

Olaf R. Hoffstad og ØIF Arendal har som kjent hele 14 mål å gå på før kveldens returkamp i EHF European Cup mot HC Robe Zubri. ØIF Arendal-spillerne brukte god tid på å komme seg opp på hesten i den første kampen, men når spillerne var på plass gikk det unna. Hoffstad & co ga seg ikke før det sto 34-20.

Gutta før kampen.

I førsteomgangen fortsatte gutta målhungeren. For det gikk heftig unna i starten i Robe Arena i Zubri. Frederik G. Børm åpnet med kampens første mål før vertene utlignet. Deretter scoret ØIF fire på stripe til 5-1 etter fem minutters spill – som resulterte i at hjemmelagets trener tok timeout. Det hjalp noe, ØIF Arendal hadde i realiteten full kontroll på hjemmelaget. Etter kvarteret sto det 10-5. Da hadde nevnte Børm og Dragos Hantaru satt inn tre mål hver for ØIF Arendal.

Etter 19 minutters spill hadde ØIF Arendal fortsatt dobbelt så mange mål som vertene og totalt en 20-målsledelse i kampen om avansement til 3.runde i EHF European League. Spillerne slapp seg ikke ned på noe vis i Robe Arena.

Olaf R. Hoffstad viste seg fra en god side i førsteomgangen i Tsjekkia. Han har regelrett herjet i Robe Arena før pause med sine syv mål.

ØIF Arendal leder med komfortable 19-12 til pause og 21(!) mål sammenlagt.

2.omgang følger du på vår Instagram-konto, eller på eurohandball.com