Fikk bank onsdag – leverte langt bedre fredag – ØIF Arendal
Sebastian L. Simonsen i aksjon på trening

Fikk bank onsdag – leverte langt bedre fredag

Sebastian L. Simonsen satt inn tre mål mot Danmark i den andre kampen i treningssamlingen i Danmark fredag.

Sebastian L. Simonsen og Norges ungdomslandslag tapte stort mot Danmark onsdag, men fredag viste laget seg fra en helt annen side mot vertskapet.

Sebastian L. Simonsen scoret ett mål da Danmark onsdag regelrett kjørte over Norges 04-landslag (33-20). Fredag var det et helt annet norsk lag som kom på banen mot danskene. Simonsen & co snudde det nesten, men måtte se at danskene til slutt vant 30-28. Uansett var det en stor forbedring fra onsdagens treningskamp, noe også landslagssjef Jan Thomas Lauritzen ga uttrykk for til handball.no i sin oppsummering fredag.
– Gutta fikk nok en vekker onsdag. En realitetsorientering på hva som egentlig må til på dette nivået. Vi tørr mer, vi spiller tøffere, er modigere i satsingene og det igjen gir selvtillit i duellene, forklarer Jan Thomas Lauritzen ifølge handball.no fredag.
Danmark ledet 16-14 til pause.

Kampfakta:
Treningskamp LM04
Danmark – Norge 30-28 (16-14)
Norges lag: Sebastian Reiersen, Oliver Klavens Isak Sæbøe Tveit, Erik Kulvedrøsten Soløst 3, Lars Gran , Sebastian Løvlie Simonsen 3, Lars Edvardsen, Andreas Hansen Oftedal 7, Ole Matre Hagenes 2, Jesper Edland, Øistein Mostad, Krister Skarsvaag Midtflå 2, Emre Christoffer Berge 3, Endre Sveåsand 1, Karl Lukas Jonsson 1, Axel Skaarnes 1, Jonas Johansson-Kjellerød 1, Sondre Ovid Skovli 1, Didrik Seteklav og Mikkel Solheim 3.
Toppscorer for Danmark: Jacob Obergaard Andersen 5.