SUNDE: – Jeg sitter igjen med en stolthet etter lanseringen – dette er en drøm! – ØIF Arendal

SUNDE: – Jeg sitter igjen med en stolthet etter lanseringen – dette er en drøm!

Svermen-supporter og fast supporterblogger Ingrid Sunde er ikke i tvil om hva hun kjente på da hun fulgte fredagens lansering av Final8 fra fast tribuneplass i Sparebanken Sør Amfi.

Ingrid Sunde.– Jeg sitter igjen med en stolthet over å være fra Arendal og vi får muligheten til å være en del av et slikt arrangement. Jeg har tidligere fått oppleve to flotte finalefester i hovedstaden, men jeg kan ikke tenke noe annet enn at dette blir enda bedre, sier en fornøyd Ingrid Sunde til oifarendal.no fredag.

På plass

Sunde var selvsagt på plass i Sparebanken Sør Amfi fredag morgen. Der var også flere Vipers-spillere, ØIF Arendal-spillere, ordfører, fylkesordfører, Arendal By, næringsforeningen, Mats Aronsen i Canal Street, den lokale, tekniske arrangørstaben her i Arendal, øvrige aktører og ikke minst interesserte tilhørere.
– Jeg var heldig som fikk mulighet til å være tilstede under lanseringen i dag. Jeg sitter igjen med en stolthet over å være fra Arendal og at vi får muligheten til å være en del av et slikt arrangement. Hele Arendal er med og det er så godt planlagt. Jeg er sikker på at det blir en helg fylt med magiske øyeblikk og god stemning fra start til slutt.Alle skal med!
Sunde trekker også frem tiden etter pandemien der barn og unge ikke har vendt tilbake til gode miljøer i like stort monn slik det var før pandemien. At Final8 har et tydelig barn- og ungdomsfokus setter hun pris på.
– De har fokus på alle aldersgrupper og jeg synes det er så gøy at de har lagt opp. Jeg synes det er moro at man har lagt opp til arenaer slik at man blir kjent med håndballfolk fra hele landet! Det er vinn eller forsvinn hver kamp og jeg vet at alt kan skje. Man må være på og på sitt beste hver kamp og det er noe av det som gjør NM ekstra gøy. Drømmen om ei romjul i hovedstaden har vært en del av meg hver høst. At denne drømmen byttes ut med drømmen om å kunne heie på ØIF Arendal under Final8 her i Arendal er stort, smiler hun.


Men det kommer ikke til å skje av seg selv. For NM er brutalt og vakkert på sitt vis. Neste torsdag venter Aksel A. Strupstads eks-klubb Bækkelaget i Sparebanken Sør Amfi til kamp om kvartfinalebilletter.
– For at det kan skje må vi først gjøre vår jobb på tribunen mot Bækkelaget. Guttene på banen trenger all den støtten de kan få, og jeg håper folk vet hvor man burde være når kampen blåses i gang! Jeg har aldri vært i tvil om hvor jeg vil være. Etter presentasjonen av Final8-helgen i dag kan kampdag virkelig ikke komme fort nok. Det er lite som slår den følelsen man sitter med etter at man har vunnet slike kamper hvor man er enda et steg nærmere noe så stort, avslutter Ingrid Sunde.

For veien til Final8 er allerede i full gang for begge kjønn og i juniorklassene.