SISTE: Røk ut for sterke trøndere – og en arendalitt – ØIF Arendal

SISTE: Røk ut for sterke trøndere – og en arendalitt

Jakob Lorentzen, Henrik Øygarden og resten av Øyestads G20-lag i Nedeneshallen var på forhånd spådd å være underdogs mot sterke Charlottenlund i kveldens åttedelsfinalen i Nedeneshallen. Spådommen ble dessverre riktig.

Jakob Lorentzen og Øyestad G20 måtte gi tapt for Charlottenlund i kveldens åttedelsfinale i NM G20 i Nedeneshalllen.

Øyestad-guttene, som kom til åttedelsfinalen takket være 45-16 (!) seier mot Langhus i forrige runde, hang godt med i første omgang mot forhåndsfavorittene. Trønderne gikk til pause med en knepen 15-14 ledelse.

Etter hvilen dro Charlottenlund stille og rolig fra hjemmelaget. Etter 40 minutters spill hadde Øyestad-guttene fire mål (19-23) å ta igjen. Etter 50 minutters spill sto det 22-30 på måltavla. Charlottenlund – med den tidligere Grane og Øyestad-spilleren André Johnsen i troppen – vant til slutt 34-28.

Dermed er det trønderne som skal spille kvartfinale i NM G20. Charlottenlund var tapende finalist i forrige sesongs NM-finale i G20-klassen.

Øyestads toppscorer ble nok engang Henrik Øygarden (13 mål), mens Martin Wang (8) ble gjestenes mestscorende i kveldens åttedelsfinale.

Kampfakta 1/8-delsfinale NM G20
Nedeneshallen, 5.10.22
Øyestad – Charlottenlund 28-34 (14-15)
Øyestads lag: Andreas Stenseth, Ask Lunde Brekka, Eivind A. Dale Kylland (1), Sebastian L. Simonsen (1), Jakob F. Lorentzen (5), Herman Thysted (2), Henrik Øygarden (13), Sverre R. Asser (2), Fredrik Venemyr (4) og Arni Bergur Sigurbergsson.
Charlottenlunds lag: Henrik Ibsen, Lars L. Høgdahl (4), Emil Persgård (7), Jonathan Å. Bromet (4), Jørgen Groven (2), Brage N. Westerlund (5), Philip Molvær Haga, Edvard Betsaker-Moen, Erik Jørgenvåg, Leander Olberg (4), Mathias Kvithyll, André Johnsen, Vetle K. Fredagsvik, Elias Engesvik, Fredrik Røset, Martin Wang (8)