SLÅTT INN: – Heldigvis ble jeg ikke tannløs – ØIF Arendal

SLÅTT INN: – Heldigvis ble jeg ikke tannløs

I dag kom fasiten etter tirsdagens stjernesmell og nedskalling av egen, uforskyld lagkompis. Vond nakke, sprukken leppe og ståltråd på baksiden av de løse fortennene.

Mathias Larson dagen derpå.

– Jeg var hos tannlegen på morgenen. Så nå sitter tennene på plass igjen og jeg har fått lagt en ståltråd på baksiden så det skal holde, forteller en mørbanket Mathias Larson til oifarendal.no onsdag ettermiddag.
For smellet resulterte i løse tenner. Danskens fortenner ble slått inn 3-4 millimeter i møtet med sin gode lagkompis. Venemyr og Larsons hoder traff hverandre i et stygt smell. Foranledningen var dytten Viktor Norberg ga Venemyr ute på ni meter.

Sjekk stjernesmellen selv her:
https://www.tv2.no/sport/h%C3%A5ndball/kuttet-opp-av-lagkameratens-tenner-sendt-til-legevakten/15100492/

Nakkevondt
Venemyr ble som kjent sendt rett på legevakta, med to kutt og fem sting som et resultat etter møtet med Larsons tenner. Larson kom på banen igjen i 2.omgang.
– Jeg har litt vondt i nakken, men ikke noe alvorlig. Det er vekk i løpet av et par dager, tenker jeg.
Larson var på styrketreningen onsdag ettermiddag, men det blir sannsynligvis ikke ordinær håndballtrening eller annen aktivitet som kan utgjøre en fare for tennene eller nakken på lengre sikt før til helgen igjen. Leppa er også sprukket. Utrolig nok endte stjernesmellen bra – selv med nevnte skrammer, kutt, sting og ståltråd-hjelp – for både Larson og Venemyr.
– Heldigvis ble jeg ikke tannløs, smiler Mathias Larson på sitt vis dagen derpå.