SISTE: Til legevakt etter stjernesmell – se 2.omgang! – ØIF Arendal

SISTE: Til legevakt etter stjernesmell – se 2.omgang!

ØIF Arendal og Drammen fulgte hverandre lenge mål for mål i toppgjøret i Drammenshallen. Så smalt det i Drammenshallen.

Fredrik Venemyr skallet lagkompis Mathias Larson etter at førstevnte fikk seg en dytt av en Drammen-spiller.

-Vi får ikke håpe det er alvorlig, sa Heine Jensen til TV2 Sport 2 rett før andre omgang startet.

Dog, åpningen på kampen var langt hyggeligere sett med ØIF-øyne. Olaf R. Hoffstad og ØIF Arendal tok ledelsen på straffekast etter 43 sekunder. Deretter fulgte lagene hverandre som skygger utover i omgangen. Anført av playmaker Mario Matic fikk ØIF Arendal satt fart på det hele, men drammenserne svarte gang på gang med samme tempo. Det ble ikke alvor – for alvor – da Fredrik Venemyr og Mathias Larsons hoder klinket i hverandre. Duoen ble fraktet av banen, den ene dels omtåket etter stjernesmellen og en blodig Venemyr ble kjørt rett til legevakta. Før denne episoden hadde forsvarsgeneral Frederik G. Børm fått behandling etter et overtråkk.

Forsvarsgeneral Frederik Børm hinket av banen i begynnelsen av kampen. Her får en behandling av fysioterapeut Antona Marie H. Astrup bak benken.

Selv om Kristijan Jurisic meldte seg på en rekke flotte redninger, maktet ikke ØIF Arendal å stå imot Drammens tempo i siste halvdel av omgangen på stillingen 15-11. Men ØIF Arendal ga seg ikke og spilte seg fint inn i kampen igjen til 16-15 (Dragos Hantaru) halvannet minutt før hvilen. Drammen økte ledelsen til 17-15 før pause.

Aksel A. Strupstad, Dragos Hantaru og Mario Matic har alle scoret tre mål for ØIF Arendal før pause, mens tidligere ØIF-spiller Sindre Aho har vært sentral for hjemmelaget med fem scoringer.

Venemyr kommer neppe tilbake på banen etter smellen, mens sjansen for at både Larson og Børm blir å se på banen etter pause er til stede.

2.omgang ser du på TV2 Sport 2 / TV2 Play nå!