MATIC: – Han er en av de mest morsomme menneskene jeg kjenner – ØIF Arendal

MATIC: – Han er en av de mest morsomme menneskene jeg kjenner

Alt tyder på at det blir vennskapelig humør før avkast i Drammenshallen tirsdag kveld. Men så er det slutt.

Mario Matic.

– Det blir sikkert litt rart, men det går fort over. Rammel var en fantastisk kaptein for oss. Han er en av de mest morsomme menneskene jeg kjenner. Så han savner jeg i bussen, på banen og i garderoben, men nå spiller han i Drammen. Når kampen blåses i gang betyr ikke det noe som helst, verken for oss eller ham, sier Mario Matic om møtet med eks-kapteinen tirsdag kveld.– Betyr ingenting
Hvem som får det mest morsomt etter tirsdag toppoppgjør er ikke godt å si.
Drammen slo ØIF Arendal i seriespillet i fjor høst (27-33), mens sist sesongs sølvvinner slo ØIF hele 42-32 i bortekampen på vårparten. I sluttspillet snudde det helt om og ØIF Arendal slo som kjent ut Drammen i semifinalene.
– Har det noe å si at Rammel kjenner ØIF Arendal inn og ut?
– Nei, vi kjenner ham og Drammen sikkert like godt. Begge lagene er i gang med en ny sesong og gammel statistikk, seire og tap den ene eller andre veien, er glemt ganske godt.
– Fort kommer det til å gå?
– Det er to lag som vil løpe både raskt og mye som møtes. Mest sannsynligvis blir det fartsfylt, tror han.

Ufortjent mye ris
Han erkjenner at det alltid er godt å beseire Elverum, men sier samtidig at trippelmesteren åpenbart ikke er i form om dagen.
– Det er ikke slik at vi er bedre enn Elverum fordi vi slo de sist uke. At de ikke har er i toppform er ikke noe å legge skjul på. For vår del er det sluttspillet som gjelder. Derfor har vi beina godt plantet i bakken. Jeg synes også Halden har fått ufortjent lite skryt for prestasjonen de gjorde mot oss (red.anm: 26-26). Vi er litt spent før morgendagens kamp mot Drammen, avslutter Mario Matic.

PS: Tirsdagens kamp sendes direkte på TV2 Sport 2 / TV2 Play fra 19:10 og avkast 19:15.