JENSEN: – Nei, det forlanger en topp prestasjon – ØIF Arendal

JENSEN: – Nei, det forlanger en topp prestasjon

Heine E. Jensen er krystallklar på hva han og trener Luka Panza forventer mot sist sesongs sølvlag tirsdag kveld. Om det skal bli en reprise av sist tirsdags poengfangst.

Heine E. Jensen.

– Nei, det forlanger en topp prestasjon om vi skal ta med oss to poeng hjem i bussen. Drammen er godt lag. En beintøff motstander med mange gode spillere og et hurtig spill som skaper problemer for mange lag, analyserer Jensen før tirsdagens TV2 Sport 2-sendte oppgjør i Rema 1000-ligaen.

Gamle helter
I morgen er det gått en uke siden ØIF Arendal vant fortjent borte mot seriefavoritt Elverum i Terningen Arena. Uken er gått med til å plukke bort elementer i eget spill samt forberede seg på ØIF Arendals tidligere spillere Kristian Rammel, Sindre Aho, André B. Kristensen og Herman G. Vildalen (skadet) og Drammens spill.
– Det går hurtig når de får satt spillet sitt. Vi skal gjøre det vanskelig for dem og vi regner vel med at de ønsker å gjøre det samme mot oss. Om begge lagene har kampformen inne, kan det bli en seerverdig håndballkamp. Jeg tror det kommer til å gå fort, smiler han.

Status quo
ØIF Arendal trener først en økt hjemme i Sparebanken Sør Amfi på formiddagen før ØIF-bussen vender nesa østover. Jensen melder om en skadefri tropp, foruten Herman Thysted (operert) og Laurits Rannekleiv (i opptrening).
– Bank i bordet, men troppen er ellers intakt, melder Jensen før tirsdagens batalje i Drammenshallen.

NB: Kampen sendes direkte på TV2 Sport 2 / TV2 Play fra klokken 19:00. Avkast er 19:15.