HELL ETTER STJERNESMELL: – Utrolig at det gikk så bra – ØIF Arendal
Fredrik Urquizo Venemyr hos legen etter spiller smell

HELL ETTER STJERNESMELL: – Utrolig at det gikk så bra

Fredrik U. Venemyr fikk utrolig nok ikke hjernerystelse etter stjernesmellen med egen medspiller i kveldens toppkamp mot Drammen. Fem sting i hodet etter Mathias Larsons tenner – og en sen biltur hjem, stopper han ikke fra å møte opp på trening tirsdag.

Fredrik U. Venemyr fikk seg en kjip tur til Drammen tirsdag kveld, skallet ned egen medspiller etter å ha blitt dyttet og deretter sendt rett til legevakta i Drammen. Der ble det konstatert ingen hjernerystelse tross fem sting – etter to (!) ulike kutt.

Sjekk stjerne smellen selv her:
https://www.tv2.no/sport/h%C3%A5ndball/kuttet-opp-av-lagkameratens-tenner-sendt-til-legevakten/15100492/

For kveldens toppkamp mot Drammen i Drammenshallen ble virkelig ikke slik Venemyr eller ØIF Arendal-spillerne hadde sett for seg. 32-26 tapet kom likevel i andre rekke etter kampen. For mye handlet om stjernesmellen mellom Venemyr og Mathias Larson før pause. En blodig Venemyr ble kjørt rett til legevakta. Larson bet tenna sammen og gikk på banen med smerter i tenner, lepper og kjeve. Dog, etter to timer på sykestua kom den yngste ulykkesfuglen og daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen ut med gode nyheter. Tross alt.


Utrolig nok
– Jeg har sydd 4-5 sting, men ikke pådratt meg hjernerystelse. Utrolig nok, erkjenner kveldens ene av totalt tre ØIF Arendal-ulykkesfugler.
Verre kan det være med nevnte lagkompis Mathias Larsons fortenner. De skal til sjekk hos tannlege i morgen. For det er var like før pause i tirsdagens toppoppgjør at Venemyr ble dyttet inn i medspiller Larson. En real springskalle ble resultatet.
– Vi kjørte et av trekkene våre og så løp jeg tilbake på kant og da kom Mathias som han skulle i full fart for å angripe på mål. Så får jeg en dytt av en Drammen-spiller (red.anm: Viktor Norberg) som sender meg rett i skallen på ham med hodet først. Jeg kjente ikke noe med engang. Men så fikk jeg med meg at han lå der og så ble jeg gjort oppmerksom på at jeg blødde. Da måtte jeg forlate både bane og hall, forklarer Venemyr.

Legevakt
Dermed bar det rett til legevakta mens Larson og lagkompisene kjempet videre i det den TV2 Sport 2-sendte toppkampen. Venemyr så omtåket ut etter smellen.
– Jeg følte meg ikke omtåket. Ikke følte jeg meg svimmel heller, sier Venemyr videre.
Stingene skal etter planen fjernes etter 7-10 dager, men i følge ventrekanten hemmer ikke det hans planer om å trene allerede onsdag.
– Nei, jeg skal tilbake på trening i morgen.
– Vurderte legene det hele som flaks at det gikk så godt som det faktisk gjorde?
– De sa ikke mye om det, men jeg har ikke pådratt meg hjernerystelse. Det er det positive, avslutter Venemyr som også i fjor var maksimalt uheldig da han kom borti en annen lagkompis på trening, Adrian G. Evensen – som fikk en sjelden nakkesmell som satt ham ut.

For – det kunne virkelig ha endt verre for Venemyr i kveld. Så får vi krysse fingrene for at Mathias Larsons tenner forblir på sin plass.

Nettredaksjonen ønsker Fredrik og Larson god bedring!