Ny nykommer best på spillerbørsen! – ØIF Arendal

Ny nykommer best på spillerbørsen!

ØIF Arendal holdt følge med Drammen i litt over en omgang. I første omgang scoret de jevnt og trutt og var bare to mål bak, men så ble det stang ut i andre omgang og litt for mye bom.

Aksel A. Strupstad fikk flest på spillerbørsen mot Drammen. I serieåpningen var det nykommer Mathias Larson som fikk flest poeng. Magnus Søndenå (på bildet) ble best mot Elverum. Arkivfoto.

– Drammen var dyktigere enn oss i dag. Vi hadde et moment på stillingen 21-21, men var ikke gode på et par-tre ballkontroller. Prestasjonene svinger dessverre for mye, sa ØIF-trener Heine Jensen til TV2 etter å ha tapt 32-26.
ØIF led selvsagt under at Frederik Børm fikk en overtråkk tidlig i første omgang, men det var ikke mange ØIF-spillere som leverte slik vi pleier å se dem.
Bestemann var Aksel Strupstad som også ble ØIFs toppscorer. Strekspilleren scoret 7 mål, og som vanlig var han god i forsvar. Han fikk i perioder god hjelp av Birk Inselseth bakover på banen.

Kristijan Jurisic leverte en godkjent kamp i ØIF-målet, og får 3 poeng av ØIFs egen jury. ØIF-keeperen endte opp med 14 redninger, men to miserable passninger trekker ned.

Olaf Richter Hoffstad får 2 poeng. Olaf scoret på samtlige fire straffer og hadde ett spillemål. Kun en bom noterte venstrekanten seg for.
Siste poenget går til Mario Matic. Tre scoringer og flest assist. Likefullt har Mario mye å gå på.

I hver kamp gis det 5 poeng til beste ØIF-spiller, 3 poeng til den nestbeste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen består av Svermen-entusiast Ingrid Sunde, nettredaktør Tore Abrahamsen og tidligere Agderposten-redaktør Oddvar Paulsen.