BLOGG: Dommere, båttur og ingen syting – ØIF Arendal

BLOGG: Dommere, båttur og ingen syting

Det er kampdag og tid for ny supporterblogg fra Svermens Ingrid og Kari Sunde.

Håvard Kleven.

Det blir ingen dram i timen men det blir et par timer i Drammen! Vi gleder oss! Vi er mange i bussen og av erfaring vet vi at mange kommer seg til Drammenshallen i egen bil. Det ligger an til god lyd på tribunen! 

En uke er gått siden vi ifølge ekspertene sjokkerte i Terningen Arena. Vi var ikke sjokkerte! Når vi avspaserer fra jobb – og kjører den lange turen til Elverum – er det først og fremst for å støtte gutta og selvsagt for å vinne! Vi har ALLTID troa, vi har ett godt lag som kan slå alle i ligaen. 

I Drammen har vi mange vi er glad i. Fra før var Sindre Aho, André Kristensen og Herman Vildalen der, nå har også Kristian Rammel blitt en del av DHK. Vildalen er fremdeles skadet, men vi skal klappe litt ekstra for de tre andre når de blir presentert. Når kampen blåses igang vil våre venner i DHK ikke få noen spesial-behandling. Da skal vi gjøre alt for å forstyrre de. 

Nevnte Kristian Rammel frykter ikke noe når han skal møte sine gamle lagkompiser. Han innrømmer i samme artikkel på nettsiden deres at DHK må opp på sitt ypperste for å beholde poengene i Drammen. Vi håper og tror ØIF-gutta entrer Drammenshallen med samme energi og intensitet som oppe i Terningen Arena! Vi ønsker oss feiring etter scoring, godt forsvar, redninger. Det gir oss ekstra energi på tribunen som vi gir rett tilbake til spillerne! 

Vi gleder oss til å møte våre venner Jørum og Kleven! De som var i Sparebanken Sør Amfi da Magdeburg skulle spille mot Aalborg, fikk kanskje med seg at vi har knyttet bånd med dommerne.
Omsorgsfulle som de er kom de rett over til oss med kaldt vann og instruks om å drikke nok. Mulig de følte vi trengte det, kvelden før var vi i sponsor-teltet med påfølgende båttur med blant annet Jørum og Kleven. Vi vurderer sterkt å gjøre gjengjeld men frykter beskyldinger om bestikkelse.
Funfact: Dommerparet som dømte i Terningen Arena var på samme båttur. Vi tar det som ett godt tegn:)

Vi ønsker oss en fysisk tøff kamp, ØIF-gutta tåler en trøkk og legger seg ikke ned og gråter hvis de blir taklet. De entrer banen for å spille håndball og gidder ikke kaste vekk tiden med å filme, det liker vi! 

I åpningskampen tok det 10 minutter før gutta ble med, i Terningen Arena tok det 4 minutter, ikveld satser vi på at vi er med fra første sekund! Vi skal gjøre jobben på tribunen, trommer, megafoner, tuter og flagg er med i bagasjen sammen med heltente supportere. 

GOD KAMP!