ØYGARDEN: – Ikke bare meg som kommer til å se ekstra nøye på ham – ØIF Arendal

ØYGARDEN: – Ikke bare meg som kommer til å se ekstra nøye på ham

Unggutten Henrik Øygarden skrev kontrakt med ØIF Arendal i sommer. Helgens event står høyt i kurs for den 18 år gamle playmakeren.

Henrik Øygarden.

– Egentlig er det helt vilt at slike lag kommer til Arendal, smiler Henrik Øygarden (18) etter den siste treningen før Skarpnes Invitational starter fredag ettermiddag. Klokken 19 venter Aalborg.
For på torsdagens ettermiddagstrening var det fullt fokus, høy intensitet og alvor i blikkene på en kamp-rigget Sparebanken Sør Amfi.

Håper
Selv håper han på noen minutter på banen i løpet av helgen når Aalborg, Magdeburg og Bjerringbro-Silkeborg venter ØIF Arendal-spillerne. Dog, 18-åringen og en rekke av ungguttene i troppen skal også spille kamper for Øyestads 2.divisjonsherrer mot danske Vendsyssel (fredag og søndag) og Viking (lørdag) i løpet av helgen.
– Om jeg får spilletid i Skarpnes Invitational, avgjør Heine og Luka. Det viktigste for meg er å utvikle meg over tid og ta de sjansene som gis. Det blir uansett en stor opplevelse å se disse lagene på hjemmebane her. Det er jo dette man drømmer om. For slike spillere som kommer hit inspirerer og motiverer til videre utvikling, smiler Øygarden.

Islending
For Øygarden har store ambisjoner på håndballbanen. En av spillerne – foruten egne medspillere i samme posisjon – han kommer til å følge tett er Magdeburgs Gisli Kristjansson er 99-modellen Gisli T. Kristjansson.
– Det blir nok ikke bare meg som kommer til å se ekstra nøye på ham. Han gir 100% i hver duell og er morsom å se på. Det blir en morsom helg for publikum, smiler han.

En travel helg blir det okke som for Øygarden og ØIF Arendal.