VIDOVIC: – Jeg hører ikke så mye av kommentarene – ØIF Arendal

VIDOVIC: – Jeg hører ikke så mye av kommentarene

Josip Vidovic åpnet svakt, men spilte seg stort opp foran sitt gamle hjemmepublikum lørdag. Han var naturlig nok fornøyd etter 35-29 seieren.

Josip Vidovic scoret seks mål i Spareanken Sør Amfi lørdag kveld.

– Dette er slik sluttspillfinaler skal være. Bra temperatur på banen og på tribunen. Rett og slett gøy, oppsummerer Vidovic overfor oifarendal.no like etter kampslutt sent lørdag kveld.

Temperatur
Med to røde kort, en amper stemning mellom Magnus Søndenå og Simen Holand Pettersen og supportergrupperinger som ga alt på tribunen var rammen en finale verdig. Over 2100 løste billett til den andre sluttspillfinalen.
– Selv om ØIF Arendal tok innpå oss utover i andre omgang, beholdt vi roen. Det er en tøff bortebane og vi er godt fornøyd med denne seieren, sier Josip Vidovic.
Han bedyrer at han ikke forventer at han blir klappet inn på banen på sin gamle hjemmebane. Særlig DetRødeHjørnet viste sin misnøye med kroaten.
– Jeg hører ikke så mye av det som blir sagt. Det er flott med et energisk publikum og jeg tar ikke noe så slemt. Det var en fin ramme å spille finale i, mener han.

Seks mål
Vidovic måtte løse Elverums høyreback-utfordring i lørdagens finalekamp. Stig-Tore Moen Nilsen ble aldri med til Arendal lørdag kveld. Den utfordringen løste kroaten på en god måte.
– Nå må vi gjøre oss klare til en ny kamp onsdag. Vinner vi den tar vi gull, avslutter Josip Vidovic.
For onsdag er det enkelt for både Elverum og ØIF Arendal. Elverum-seier gir sluttspillgull til Elverum. Dermed er det vinn eller forsvinn for ØIF Arendal.

Onsdagens kamp sendes på TV2 Sport med kampstart klokken 19:15.