BØRSEN: Bordet var dekket… – ØIF Arendal

BØRSEN: Bordet var dekket…

Bordet var dekket for ØIF Arendal, men Elverum var sterkest på en svak ØIF Arendal-dag på parketten.

Sander L. Simonsen setter her ett av sine åtte mål i lørdagens finaletap for Elverum.

Hjemmebane, publikumsrekord for sesongen, et redusert Elverums-lag som ble ytterligere redusert da Endre Langås fikk direkte rødt kort tidlig i kampen, men det ville seg ikke for hjemmelaget.
Svært få av ØIF-spillerne fikk det til å klaffe, og juryen hadde en vanskelig jobb med å finne lyspunkter.
Elverum vant 35-29 i en kamp hvor det ble 16 bomskudd og 14 tekniske feil på Sondre Paulsen og co. Da blir det vanskelig å slå Norges beste håndballag.

Sander Løvlie Simonsen får 5 poeng av ØIFs egen jury. Høyrekanten banket inn 8 kasser, og var ett av få lyspunkt i en kamp hvor Elverum stilte uten høyreback Stig Tore Moen Nilsen.

Bak Simonsen var det tynt i rekkene. Magnus Søndenå får 3 poeng, men han har absolutt spilt bedre kamper. 5 scoringer ble det på Magnus. I tillegg var han nest sist på syv av ØIFs scoringer.

Olaf Richter Hoffstad gjorde få feil, scoret fem, hvorav ett på straffe, og belønnes med 2 poeng.

Siste poenget går til Mario Matic. Playmakeren var tydelig preget av skulderskaden, men noterte seg for 3 mål.

I finalen spilles det best av fem. Nå leder Elverum 2-0 og ØIF må altså vinne de resterende tre kampene for å vippe Elverum ned fra tronen.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.