Søndenå med full pott på børsen – ØIF Arendal

Søndenå med full pott på børsen

Magnus Søndenå viste seg frem med en rekke lekre mål og aksjoner mot Elverum onsdag kveld. Innsatsen ble belønnet med full pott på børsen.

Magnus Søndenå fikk full pott på børsen. Her avbildet sammen med trener Luka Panza like etter kampslutt i Terningen Arena.

Mario Matic med skulderskade, Kristian Rammel med rødt kort, Lars Jakobsen med overtråkk og 20 bomskudd til tross; ØIF Arendal leverte en heltemodig innsats mot Elverum i den første sluttspillfinalen. ØIF Arendal måtte som nevnt unnvære Mario Matic som følge av en skulderskade, men Magnus Søndenå overtok playmaker-rollen på prima vis. Han fintet, serverte medspillere og sto godt i forsvar. 5 mål ble det på Søndenå, og ØIFs egen jury honorerer Søndenå med 5 poeng på børsen.

Toppscorer for ØIF Arendal var William Fiala Gjermundnes. Han scoret åtte mål, flere av dem noen perler. Det ble litt mange bomskudd utover i andre omgang, men Fiala får 3 poeng på børsen.

Frederik Børm var som vanlig forsvarsgeneral, og dansken leverte også solid fremover. 5 mål ble det denne gang, og Børm honoreres med 2 poeng på børsen.

Siste poenget går til Lars Jakobsen som tråkket over og måtte ut med skade på stillingen 23-22 til hjemmelaget.Ivan Eres leverte også en god søknad om poeng på børsen med sine 6 redninger hvorav ett på straffekast, men nådde ikke helt opp.
-Til tross for tap er jeg stolt av den jobben gutta legger ned, oppsummerte ØIF-trener Andre Jørgensen til TV2 etter kampen.
Skadene kom på rekke og rad, og det ble også vel mange bomskudd på ØIF-spillerne. På de tre første minuttene bommet ØIF Arendal tre ganger. Dermed var standarden satt og totalt ble det 20 bom gjennom hele kampen.
Richard Lindstrøm bommet på tre skudd på rappen ganske tidlig og Olaf Richter Hoffstad bommet på uforklarlig vis på åpent mål tre ganger. Likefullt ble det altså en jevnspilt kamp som Elverum til slutt vant 32-28. I finalen spilles det best av fem.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen, David Rui og Oddvar Paulsen.