SISTE: Sagosen & co trakk mesterne – ØIF Arendal

SISTE: Sagosen & co trakk mesterne

Sander Sagosen og Kiel må beserie regjerende mestere Barcelona i semifinalen i Champions League for å komme til en ny final i Final 4.

Sander Sagosen, her avbildet i en yngre utgave som Haslum-spiller, og Kiel må seire mot Barcelona for å komme til en ny semifinale i Champions League.

Sander Sagosen, Harald Reinkind og den tyske storklubben Kiel vant Champions League 2019/2020-sesongen. I juni kan de gjenta bragden, men da må de først slå ut de regjerende mesterne fra Barcelona i semifinalen i Champions League. Trekningen ble foretatt idag.

Årets Final 4 i Champions League spilles som vanlig i mektige Lanxess Arena i Køln. Semifinalene spilles 18. juni med finale dagen etter. I den andre semifinalen møtes polske Kielce og ungarske Veszprem.

– Jeg vet ikke om det er noen fordel for oss. Vi har en del nye spillere, men vi kan kanskje komme til Köln og overraske. Det er en stor begivenhet for oss, og noe vi har trent for hele sesongen, sa Sander Sagosen etter trekningen ifølge VG.

Barcelona er regjerende mester etter å ha slått danske Aalborg i fjorårets finale. Kiel vant som nevnt Champions League 2019/2020, men grunnet pandemien ble finalen først spilt ved nyttår et halvt år etter opprinnelig oppsatt finalehelg.