SVERMEN: – Har fått tak i 20 cupfinalebilletter ekstra – ØIF Arendal

SVERMEN: – Har fått tak i 20 cupfinalebilletter ekstra

Svermen-leder Jørn Holmestrand har fått tak i 20 ekstra cupfinalebilletter.

Svermen-sjef Jørn Holmestrand.

-Billettene er øremerket vår seksjon og man vil da sitte sammen med alle som har kjøpt billetter gjennom vårt system. Det blir en rød og sort seksjon for å si det slik. Derfor er jeg veldig fornøyd med at vi har disse billettene ekstra, slik at enda flere kan få oppleve denne happeningen, smiler Holmestrand som tar seg av det praktiske rundt salg av disse billettene.

Arendalitter i utlendighet
Holmestrand er tydelig på man ikke behøver å være medlem av Svermen for å benytte seg av tilbudet, men et lite krav har Svermens allestedsnærværende supportersjef.
– Du må holde med ØIF Arendal og være villig til å akseptere en skikkelig cupfinale-stemning. Jeg kan garantere en skikkelig fellesskapsfølelse. Ingen glemmer 2014. Dette er en finfin anledning for alle arendalitter og ØIF-supportere som bor i Tigerstaden til å sikre seg en lørdagskveld utenom det vanlige sammen med likesinnede, smiler han.
Holmestrand ber interesserte ta kontakt med ham på telefon/sms/epost.
– Kanskje det blir din støtte som avgjør, for dette kommer til en prøvelse over halvannen time, avslutter en cupfinaleklar Jørn Holmestrand.
Jørn kan kontaktes 48236212 / jorn@oifarendal.no

Holmestrand minner om at ØIF Arendals supportere samles på baren Williamsburg til vorspiel allerede fredag. Oppladningen og vorspielet på kampdag lørdag – og det hyggelige håndballfellesskapet – på Williamsburg, har oppstart fra klokken 11. JohnnyBoy står selvsagt for underholdningen på Williamsburg. Etter cupfinalen fortsetter trivelighetene på Williamsburg for de som måtte ønske så!

PS: Svermen har egen supportershop i Nye Jordal Amfi lørdag.