FINALEMOTE: – Viktig å være kledd etter forholdene – ØIF Arendal

FINALEMOTE: – Viktig å være kledd etter forholdene

Folk må kle seg etter forholdene når cupfinalen spilles 14. mai. Det betyr i rødt og sort.

Jørn Holmestrand og Svermen har gjort klart en supporterpakke til bruk i cupfinalen 14.mai – og kampene både før og etter…

– Cupfinaleeffektene er endelig klare, melder Svermen-sjef Jørn Holmestrand og sikter til cupfinalen i Jordal Amfi 14. mai.
Svermen har overtatt supportershop’en med ansvar for innkjøp og salg av supportereffekter. Overskuddet går i sin helhet til Svermen.
– Dette gjør at vi kan by på bussturer til gode priser og alt annet vi driver med for å støtte gutta på banen land og strand rundt, sier Svermen-sjef Jørn Holmestrand.

Cupfinalen
T-skjorter fra Mizuno i riktige ØIF-farger til 150,- (normalpris i butikk; 450,-), supporterskjerf til 200,- og flagg til 200,- er klare for salg i en egen supportershop mot Elverum lørdag, Haslum neste helg og i den første sluttspillkampen på hjemmebane over påske.
– Vi har også lagt opp til en pakke med t-skjorte og skjerf eller flagg til 300 kroner. Eller en pakke med t-skjorte, flagg og skjerf til 450 kroner, informerer han.

Pandemi
Svermen har i en årrekke hatt lotteri som basis for supportergruppas økonomi, men grunnet pandemien og publikumsrestriksjoner har det naturlig nok heller vært labert.
– Det fine med dette supporterutstyret er at våre supportere kan bruke dette hver gang ØIF Arendal spiller kamp, smiler Holmestrand som mener det røde folkehavet i 2014 gjorde noe med mange arendalitter, svermere og ØIF Arendal-supportere.
– Ingen glemmer cupfinalen i 2014. Folkehavet kledd i rødt og sort. Derfor oppfordrer vi alle til å kjøpe effekter på hjemmekampene fremover. Vi i Svermen har et mål og det er å holde Elverums supportere – Taigaen – på armlengdes avstand. Det handler om å vise hvor vi kommer fra, hvilke farger som gjør at hjertet banker litt ekstra og ikke minst skape den gode følelsen hos gutta når de spiller.
– Det fine er at man kan bruke t-skjorta og effektene i mange år etterpå. Det er rett og slett lov å prøveteste alt hver eneste gang det er kamp, gjentar han.
– Og hvordan går man frem om man av eller annen grunn ikke er i hallen til lørdag, mot Haslum 3.april eller i den første sluttspillkampen over påske?
– Da sender man en mail til meg (jorn@oifarendal.no) eller kontakter meg på mobilnummer 48236212, avslutter Mr. Svermen Jørn Holmestrand.

For håndball er best i rødt og sort.