Øygarden & co vant mot tidligere storklubb – ØIF Arendal

Øygarden & co vant mot tidligere storklubb

Øyestads unggutter i 2.divisjon vant som ventet mot den mangeårige eliteserieklubben Kragerø i 2.divisjon i kveld.

Henrik Øygarden og resten av Øyestads unggutter vant til slutt komfortabelt borte mot poengløse Kragerø i kveldens 2.divisjonskamp. Her er Øygarden i aksjon for ØIF Arendal mot Sandefjord tidligere i sesongen. Arkivfoto.

Kragerø, som har fostret en rekke toppspillere i norsk håndball siden 70-tallet, sliter nå tungt i 2.divisjon og har enda til gode å plukke poeng i årets 2.divisjon. Kragerø var i flere tiår en storhet i norsk topphåndball, men det var da. I kveld ble det heller ikke poeng for Stig Gurrich sine gutter i 2.divisjon. Til det var Henrik Øygarden & co for sterke i Kragerøhallen i kveld.

Kragerø tok ledelsen og ga Øyestad-guttene lenge god kamp i Kragerøhallen. Dog, nevnte Øygarden snudde kampen og gikk til pause med 15-12. Da hadde Øygarden satt inn seks mål.

I andre omgang fortsatte Øyestad-rekruttene og vant til slutt 31-23.

Øygarden ble toppscorer med 8 mål i oppgjøret. Unguttene ligger på 5.plass i avdelingen etter kveldens seier.

Øyestad avslutter sesongen borte mot Kenny Ekmans Herkules fredag kveld. Serieleder ROS leder avdelingen med fire poengs forsprang på Vålerenga. Både Vålerenga og ROS møter Herkules i Skien i sesongavslutningen. Kun teori kan fravrøve ROS opprykkskvalifisering til 1.divisjon.