NORGE: Leverte en god generalprøve – ØIF Arendal

NORGE: Leverte en god generalprøve

Elverum venter ØIF Arendal i cupfinalen lørdag. I kveld leverte elverumsingene en god generalprøve i den andre semifinalekampen mot Nærbø på Jæren.

Thomas Solstad og tidligere ØIF-spiller Josip Vidovic.

ØIF Arendal leverte varene mot Drammen i den ene semifinalen i sluttspillet mandag kveld. I kveld var det Elverums tur til å levere varene da de slo Nærbø i Nye Loen på Jæren i lagenes andre semifinale. Lørdag møtes ØIF Arendal og Elverum i cupfinalen.

Dog på Jæren satt Elverum standard tidlig og ledet 9-3 etter 12 minutter. Til pause ledet hvittrøyene 17-10. I andre omgang økte Elverum ledelsen og vant til slutt 34-24.

Elverum leder nå 2-0 i kamper over Nærbø i semifinalen i sluttspillet. Semifinalene spilles best av fem, noe som betyr at kommende ØIF Arendal-trener Heine E. Jensen og Nærbø må snu og vinne de tre neste semifinale mot Elverum for å kapre en finaleplass i sluttspillet. Elverum trenger kun én seier til etter kveldens seier på Jæren.

Kasper T. Lien og Stig Tore Moen Nilsen scoret seks mål hver for Elverum, mens Theodor Svensgård satt inn fire og ble mestscorende for Nærbø.