BØRSEN: – Denne gangen fortjente han full pott! – ØIF Arendal
logo

BØRSEN: – Denne gangen fortjente han full pott!

Kristijan Jurisic leverte 16 redninger, Mario Matic tok ansvar da ØIF Arendal trengte det som mest, og Frederik Børm tok for seg både i angrep og forsvar, men hvem var best på børsen?

Det var mange ØIF-spillere som leverte da Drammen ble slått 33-31 i den andre semifinalen i sluttspillet. William Fiala Gjermundnes åpnet forrykende og scoret tre mål i åpningsminuttene, og Magnus Søndenå leverte assists på høyde med det man er vant til å se Mario Matic levere. Men det var danske Frederik Børm som stjal showet. Han ble foret med innspill både av Søndenå og Mario Matic og endte opp med å bli kampens toppscorer med åtte mål.

Børm belønnes med 5 poeng på ØIF Arendals egen spillerbørs.

Kristijan Jurisic var nesten like god. Han var nær ved å bli sendt av banen med rødt kort tidlig i første omgang, men sto fram og reddet mesterlig flere ganger da ØIF Arendal trengte det som mest. Spesielt enhåndsredningen på tampen av andre omgang var imponerende. Kristijan får 3 poeng på børsen.

Mario Matic var uten tvil dirigenten også mot Drammen. Når det ser som vanskeligst ut, finner playmakeren enten mål eller medspillere. Mange av innspillene til strek var det høy klasse over. 2 poeng til Mario Matic som scoret 4 mål.

1 poeng går til Olaf Richter Hoffstad som hadde en meget godt førsteomgang hvor han scoret 6 ganger. I andre omgang plusset han på med ett. I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.