PÅ LAG: – En solid og rask medspiller – ØIF Arendal
Kunderådgiver i Sparebanken Sør Annette Gran får gode skussmål av Sander L. Simonsen.

PÅ LAG: – En solid og rask medspiller

Sander L. Simonsen er glad han hadde Sparebanken Sør på laget da han kjøpte ny leilighet tidligere i år.

Kunderådgiver i Sparebanken Sør Annette Gran får gode skussmål av Sander L. Simonsen.

– Da jeg fant drømmeleiligheten hjemme i Arendal, gikk det raskt med formalitetene. Annette var rask og tilgjengelig da jeg trengte det, smiler Sander L. Simonsen mens han i anledningen ser bort på hans faste kunderådgiver som står sammen med ham på parketten i Sparebanken Sør Amfi.

Kunde
Den opprinnelige Saltrød-mannen er totalkunde hos ØIF Arendals hovedsponsor Sparebanken Sør. Leilighetskjøp krever møter, papirer og praktisk hjelp fra ide til innflytting. I tillegg til lån og gode råd da. Der fant han en god match i Sparebanken Sørs avdeling i Arendal.
– Annette har gitt meg gode råd, veiledning og vært imøtekommende under hele prosessen. Banken har vært en trygg lagspiller for meg i hele prosessen. Det er trygt og godt, skryter Simonsen om samarbeidet som allerede har vart en god stund. Nå blir det garantert et samarbeid som varer lenge.

For nå har Simonsen kommet vel i hus. I samarbeid med klubbens hovedsponsor.

Vil du ha et godt tilbud? Ta kontakt med vår hovedsponsor ved å trykke på annonselenken under: