Matic lever farlig – leder komfortabelt – ØIF Arendal

Matic lever farlig – leder komfortabelt

Anført av Mario Matic, Jørg William Fiala Gjermundnes og Kristijan Jurisic har ØIF Arendal kontroll på Haslum i første omgang.

Mario Matic pådro seg to utvisninger før det var gått 18 minutter av kampen

ØIF Arendal, anført av nevnte Matic, Jørg William Fiala Gjermundnes og en strålende opplagt Kristijan Jurisic bakerst, tok ledelsen i oppgjøret og så seg aldri tilbake i første omgangen i Sparebanken Sør Amfi.

Utover i omgangen meldte også Olaf R. Hoffstad seg på. Etter ti minutter sto det 7-3 på tavla og etter 20 minutter sto det 11-6. Da hadde Matic scoret fire mål, bidratt med flere assist og ikke minst pådratt seg de nevnte utvisningsminuttene. Etter 23 minutter økte ØIF Arendal ledelsen til 14-8, signert kaptein Kristian Rammel.

Selv om om ØIF Arendal ledet 17-11 fire minutter før pause var det elektrisk stemning på parketten. Det var tidvis full fyr på parketten. Haslum leverte en god avslutning og reduserte tre ganger på tampen av omgangen, noe som gjør at ØIF Arendal leder 18-14 til pause.

Olaf R. Hoffstad og Mario Matic er ØIF Arendals mestscorende til pause med 4 mål hver..