MATIC: – Nå blir det tøft – ØIF Arendal

MATIC: – Nå blir det tøft

Mario Matic sier kampen om bronsemedaljene høyst sannsynlig er ute av spill for ØIF Arendals vedkommende.

– Nå blir det tøft. Jeg bruker ikke mye tid på å kalkulere på tallene på tabellen, men det blir nok veldig tøft å ta de bronsemedaljene nå, sier Matic som satt inn fire mål i 29-21 tapet borte mot Runar i kveld.

Skryter
Matic sier Runar leverte en solid forsvars- og målvaktskamp, noe som gjorde det vanskelig å ta med hjem poengene fra Sandefjord i kveld.
– Samtidig brenner vi for mye på en god målvakt. Vi kan ikke annet enn å analysere hva som ikke fungerte og jobbe videre med det. Vi må få på plass avtaler fremover vi er sikre på og være enda tydeligere i forventningene overfor hverandre, fortsetter Matic.

Svenskeskryt
Playmakeren trekker frem Richard Lindstrøms bidrag i kampen. Han mener svensken vil bli viktig resten av sesongen. For etter seriespillet er ferdig står sluttspill og selve rosinen i pølsa, cupfinalen 14.mai, for tur.
– Richard gjør en stor jobb i dag og blir viktig for oss ut sesongen. Nå må vi komme oss hjem og jobbe videre, avslutter Mario Matic overfor oifarendal.no.