BLOGG: – Kampen vi gruer oss litt til… – ØIF Arendal

BLOGG: – Kampen vi gruer oss litt til…

Klokken 18 i kveld braker det løs når ØIF Arendal og Runar Sandefjord møtes. Vår supporterbloggere har ladet opp siden fredag.

Her er dagens blogg fra Ingrid og Kari Sunde:

Vi har ladet opp i hvalfangerbyen sammen med nydelige mennesker. Med «våre» egne Helge Parnemann og Arnor Nilsen som Leif sine gjester innlosjert på hotell, mamma og pappa Lindell på besøk hos Martin, Håvard Larsen, Alex og Leif har vi storkost oss med kaffe og skravling på dagtid og middag på kvelden. Det ble mye latter men også litt alvor og vi er så takknemlige for å bo i trygge Norge!

Klumpen i magen og uroligheten i kroppen er sterkere enn vanlig. Vinneren av kveldens kamp er fremdeles med i kampen om medalje. Som så mange ganger tidligere er kampen mellom ØIF Arendal og Runar Sandefjord veldig spesiell. På Runar Sandefjord sin side står Leif, Kenny og nå Martin – tre mennesker vi er så glad i og som betyr så mye for oss. Men når kampen blåses igang er det vårt ØIF-hjerte som betyr alt, og vi er en solid gjeng som skal hjelpe våre gutter i rødt og svart til seier!

Begge lag har en seier på selvtillitskontoen med seg fra forrige runde, ett lite poeng skiller lagene. Runar Sandefjord tok med seg begge poengene fra Sparebanken Sør Amfi i november, nå er det vår tur til å ta med 2 poeng hjem til Arendal.

Det blir en vanskelig kamp og gutta må være på fra første sekund idag og vi er sikker på det blir en fysisk tøff kamp. Vi håper vi får se Magnus fortsette som han var mot Halden, at Olaf og Sander får mye å jobbe med utpå kantene og målvaktene stenger buret slik som vi har sett store deler av sesongen. 

Timene før kamp skal tilbringes i Runarhallen hvor vi sammen med Arnor, Helge, Tove og Johan skal heie på Alexander og hans G14 lag, det blir godt å være sammen med gode venner frem til vi møter resten av gjengen som kommer med Svermenbussen! Og Leif skal få slippe våre spøker om både bakoversveis og hårsårhet.

Det funket dårlig sist. 

Hilsen Ingrid og Kari Sunde, Svermen