SISTE: Har diskutert å trekke seg fra EM – ØIF Arendal

SISTE: Har diskutert å trekke seg fra EM

Nye smittetilfeller i den tyske troppen skaper store utfordringer.

Det skriver tyske Sport1.de i dag. Tyskland skal etter planen møte Norge i mellomspillet fredag. Årsaken til de dramatiske meldingene fra den tyske EM-leiren skyldes en rekke utbrudd av coronaviruset.
Den opprinnelige EM-troppen har nærmest endret fullstendig karakter ettersom smittetilfellene har poppet opp daglig den siste uka. Nye spillere fraktes inn i troppen. Det tyske håndballforbundet har etter det tyske nettstedet hatt uformelle møter med Bundesliga-organisasjonen der muligheten for å trekke Tyskland fra EM er blitt diskutert. VG har også henvist til Sport1.de sak onsdag kveld:

https://www.sport1.de/news/handball/em/2022/01/handball-em-2022-nachster-corona-schock-beim-dhb-steinert-heymann-und-mbengue-positiv

I dag ble tyskerne rammet av ytterlige tre tilfeller. En tysk leder er også meldt smittet. I morgen skal Tyskland etter planen spille mot de regjerende europamesterne Spania. Fredag venter som nevnt Norge.

Tyskerne har kun 13 spillere tilgjengelig til morgendagens kamp, men som kjent kommer det en ny testdag i morgen…

PS: Norge møter Polen i den første mellomspillkampen i Bratislava torsdag.