Blir det «NM i 2-minuttere» i dag også? – ØIF Arendal

Blir det «NM i 2-minuttere» i dag også?

Det lurer Kari Sunde og Ingrid Sunde på før ettermiddagens bortekamp mot Bækkelaget.

Svermen skal ut på tokt igjen i dag. Bækkelaget venter i Nordstrand Arena klokken 17.

Sjeldent sitter et tap så lenge i kroppen som tapet mot Fjellhammer. Derfor er det ekstra deilig å sette kurs mot Nordstrand Arena, ny kamp, nye muligheter og tur med de beste. Denne gangen var det imidlertid overraskende lite interesse for å være med. Vi måtte faktisk avbestille bussen! Vi er selvsagt veldig skuffet. En søndagskamp med tidlig kampstart burde være interessant for veldig mange flere.

Men, vi har organisert privatbiler og stortrommer, skarptrommer og megafon er med i bagasjen. Vi lover å gjøre oss både synlige og hørbare fra tribunen! For Bækkelaget borte har alltid vært en vanskelig kamp for oss. Sist oppgjør endte uavgjort, men det var uten Svermen på tribunen!  Idag MÅ vi spille forsvar, og vi er veldig fornøyd med at både Børm og Heia Pedersen blir å se i Nordstrand Arena i ettermiddag!

Sist gang vi så Bækkelaget i aksjon var da guøtrøyene gjestet Runarhallen 20. oktober, som ble en fartsfull kamp med mange mål som Runar Sandefjord vant 35-29.
Dommer-duoen Jørum og Kleven var som vanlig i fokus og hadde «NM i 2-minuttere». Hele 13 stykker! Få forstod hvorfor, hverken på banen eller sidelinjen. Det blir derfor spennende å se hva den samme dommerduoen dømmer i dagens oppgjør. 

For å ta med to poeng i dag må gutta virkelig blø for drakta, stoppe skytteren Trym Korperud og strekspiller Aksel Strupstad -som scoret henholdsvis syv og seks mål mot Runar Sandefjord, og selvfølgelig sette ballen i mål selv! Vi har troa!

Sjefen sjøl – Jørn Holmestrand – tilbringer helgen på Hamar, med drakta gjenglemt hjemme i Arendal. Fortvil ikke, Jørn! Vi har personlig vært hjemme hos vakre Heidi og hentet drakt og vi gleder oss til vi møtes til dyst i Nordstrand Arena. Har dere forresten husket å stemme på Jørn som årets ildsjel? Det har vi! Fra både telefoner, pc og pad! 

Til alle dere som ikke er så heldige å være på vei til kamp, benk dere foran skjermen klokka 17!  GOD KAMP!

Svermen-hilsen fra Ingrid Sunde og Kari Sunde!