– Vi er imponert over selskapets store hjerte for idretten – ØIF Arendal

– Vi er imponert over selskapets store hjerte for idretten

Selv om Color Lines virksomhet har vært stengt ned i lange perioder grunnet pandemien, fikk daglig leder i ØIF Arendal Bjørn-Gunnar Bruun Hansen en hyggelig e-post fra Color Line denne uka.

ØIF Arendal mottar i disse dager en overføring på i overkant av 15000 kroner fra Color Line. Selskapet informerte nylig ØIF Arendal om at Lotteritilsynet har godkjent utbetalingene for første halvår for lotteriverdige formål.
– Vi er imponert over selskapets hjerte for idretten og at man har funnet midler til oss og andre, selv i perioder hvor selskapet har vært nedstengt. Dette var en meget hyggelig beskjed, sier daglig leder i ØIF Arendal Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Imponert
Nina Moland Andersen i Color Line sier selskapet er klar for å gå lysere tider i møte. Pandemien har gjort reiser og ferier – med Color Line – vanskelig. Norge har som kjent vært stengt i store deler av perioden vi nå er på vei ut av. Det betyr selvsagt mye for aktører som Color Line.
– Det betyr mye for alle våre ansatte, samarbeidspartnere og for Color Line som selskap, sier hun.
Moland Andersen sier det langvarige samarbeidet med ØIF oppleves givende.
– Vi har gjennom en årrekke støttet opp om ØIF Arendal, og er imponert over klubbens arbeid. Det er herlig å se hvordan man står på og leverer gode resultater år etter år, sier hun til oifarendal.no.

Merk deg!
Bruun Hansen sier Color Lines støtte bør legges merke til av alle som følger ØIF Arendal.
– At selskapet kan støtte oss etter i og etter en slik krevende periode vi nå kan legge bak oss, er rett og slett imponerende. Color Line viser her en imponerende vilje og evne til å gjøre en forskjell for frivilligheten i samfunnet, sier Bruun Hansen som ber publikum legge merke til og å støtte lokale og regionale aktører som bidrar til satsingen i ØIF Arendal og til andre lag og foreninger i distriktet.
– Dette spesielt i en tid der netthandel og store internasjonale selskaper – helt uten lokalt engasjement og vilje til å være med å bygge samfunnet rundt oss, og som tar store en større andel av handelen. Alle arendalitter og sørlendinger bør belønne slike selskaper. Det blir mer og mer viktig, mener Bruun Hansen.
– Nå gleder vi oss til å se fremover. Det fortjener alle, avslutter Bruun Hansen til oifarendal.no.

God tur!