Det er mange spørsmål som får sine svar i kveld – ØIF Arendal

Det er mange spørsmål som får sine svar i kveld

Svermens Ingrid og Kari Sunde betrakter kveldens NM-semifinale-generalprøve mot Fjellhammer.

Vil Jørg William Fiala Gjermundnes og ØIF Arendal «vise alt» mot Fjellhammer, eller spare på deler av kruttet for ikke å blottlegge seg før semifinalen i cupen mot samme motstander.

Fjellhammer gjester Sparebanken Sør Amfi når vi skal kjempe om to nye og viktige poeng i Rema 1000-ligaen. Men, det er så mye mer med akkurat denne kampen.
Det er vår motstander i semifinalen, som spilles om tre uker. Vil begge lag vise frem alt i kveldens kamp? En ting er sikkert, vi vil ikke ha noen gjentagelse av forrige sesongs hjemmekamp mot Fjellhammer! Kampen skal vinne – og vi skal gjøre vår jobb fra tribunen!

Fjellhammer har så langt i sesongen overrasket i ett par kamper. Vi tenker spesielt på seriekampen mot Drammen og kvartfinalen mot Bergen. Det viser bare at det ikke er rom for slurv, slippe seg ned eller spare krefter. For ØIF Arendal sin del vil seier bety at vi er med helt der oppe vi vil være. Med tap gir vi Elverum og Runar flere poengs forsprang. 

Så over til Det Røde Hjørnet! Det er bare så kult og gøy! I følge artikkelen på ØIF Arendals sin hjemmeside i går har vi virkelig noe å glede oss til. God stemning på kamp med støy og jubel er fantastisk. Gjengen kledd i rødt i hjørnet bak mål, kan forhåpentligvis vekke trauste sørlendinger og kanskje til og med få de med seg. Vi gir ungdommelig galskap og engasjement stående applaus, og vi i Svermen må virkelig steppe opp for å prøve å holde tritt. 

Alle oss som tok turen til Nøtterøy fikk gleden av å juble ekstra for Eirik sist søndag. Det er gull at han er tilbake i drakt nummer 14, og han markerte seg godt i comebacket sitt! Uten å ha oversikt over turnusen hans håper vi at hjemmepublikumet får muligheten til å juble for Eirik i vår storstue i kveld, magisk! Hvis ikke, får vi snart se ham igjen der han hører hjemme!

Vi elsker håndball, vi elsker Øif Arendal og vi digger at helgen starter på best mulig vis, med kamp i Norges fineste arena!