I kveld kan to nordmenn bli verdensmestere – ØIF Arendal

I kveld kan to nordmenn bli verdensmestere

I kveld kan to norske landslagsspillere bli verdensmestere i Jeddah, Saudi-Arabia.

Tyske SC Magdeburg, med landslagsstrategen Christian O’Sullivan og Magnus Gullerud kan i kveld ta gull i klubb-VM i Saudi-Arabia. Magdeburg, som skulle ha deltatt og skal delta i neste sommers Skarpnes Invitational her hjemme, slo ut Aalborg med 32-30 i semifinalen torsdag kveld. Der møter de spanske Barcelona, som spiller sin sjette finale i klubb-VM.
Barcelona møter opp til finalen med fem seire fra klubb-VM i bagasjen, og derfor er det ingen enkel oppgave for O’Sullivan og tyske Magdeburg skal løse.

Barcelona har for øvrig et særdeles godt tak på tyske lag i finalene i klubb-VM. I 2019 slo de Kiel 34-32, Fuchse Berlin (2018), Hamburg (2013). I kveld kan det altså bli katalanerenes sjette seier derav fire mot tyske lag.

Finalen sendes på Viaplay klokken 19:25