– Vi har ikke tid til å være skuffet. Vi må videre – ØIF Arendal

– Vi har ikke tid til å være skuffet. Vi må videre

Det fastslår Mario Matic etter poengtapet i kveld. I morgen starter forberedelsene til søndagens kvartfinale mot Halden. Da lover han valuta for pengene.

Mario Matic leverte fem mål og ti målgivende mot Kolstad, men i likhet med resten av laget klarte ikke heller han å opprettholde høyt nok nivå i sluttminuttene. Dermed ble det kun ett poeng mot Kolstad i kveld.

– Vi har ikke tid til å være skuffet. Vi må glemme dette så raskt som mulig, se fremover og luke vekk feilene og ta med oss det beste fra spillet vårt inn i Halden-kampen, fastslår ØIF Arendals playmaker Mario Matic som ble belønnet med tre poeng og nest beste spiller av ØIF Arendals nettredaksjon i kveld.

Playmaker m stor P
Ser man bort fra de siste minuttene av kampen, var Mario Matic nok engang god og sentral for ØIF Arendal i kveldens 32-32 kamp. Han erkjenner at det kjennes godt på banen når det fungerer.
– Kroppen kjennes god ut på banen, men i hodet er det kampens siste minutter som opptar meg akkurat nå, sier han.
Stavanger-mannen scorte fem mål og sto bak ikke mindre enn 10(!) målgivende pasninger mot Kolstad.
– Det er ikke en trøst å spille godt når vi kaster bort et poeng som i kveld. Samtidig flyter det bra når det flyter bra. Relasjonene sitter bedre enn resultatet tilsier. Vi scorer 32 mål, noe vi må ta med oss videre mot Halden. Nøkkelen blir å få opp forsvars- og målvaktsspillet. Vi må analysere nærmere hvor og hva som ikke fungerer der. Vi står fint, men det glipper når det ikke skal. Det er kjedelig, sier han videre.

Energi!
Selv om kampen endte i skuffelse og 32-32, synes Matic det var givende å igjen spille for en hall med trøkk i. 1425 så kampen fra tribunene i kampen som ble den første store folkefesten etter nedstengningen i mars i fjor med påfølgende publikumsbegrensninger siden.
– De fortjente at vi holdt helt inn. Publikum laget god stemning og de gir oss energi. Det er bare så synd at vi ikke klarte å sage kampen av og vunnet denne kampen.
– Nå er det Halden som gjelder. Der skal vi revansjere oss, avslutter Mario Matic.

Det arbeidet begynner i morgen tidlig. Halden står klare søndag klokken 17 i Sparebanken Sør Amfi i kampen om semifinale-billetter i NM. Billetter kan kjøpes i ØIF-appen eller på nettsiden.