Best på spillerbørsen mot Kolstad – ØIF Arendal

Best på spillerbørsen mot Kolstad

Magnus Søndenå scoret 12 mål og var kampens store spiller da ØIF Arendal spilte uavgjort 32-32 mot Kolstad.

Høyrebacken var imidlertid alt annet en blid etter et tapt poeng. – Kampen ble en nedtur, og vi har oss selv å takke. Men jeg vet ikke helt hva som skjedde på slutten. Uansett burde vi i ha slått dette Kolstad-laget, var Søndenås oppsummering.

Det ble folkefest i Sparebanken Sør Amfi. Etter gjenåpningen og etter coronaen satt 1425 satt ringside da ØIF tok i mot Kolstad. – Vi skal ikke skylde på publikum denne gang. De laget virkelig god stemning i hallen, sier Søndenå.

I perioder fikk publikum se Søndenå briljere som høyre bakspiller, og han blir belønnet med 5 poeng av ØIFs egen jury.

Mario Matic var ikke langt etter. Matic har virkelig utvilsomt tatt opp hansken etter ØIFs tidligere playmaker Josip Vidovic som nå er i Elverum. I kampen mot Kolstad serverte Matic den ene lekkerbiskenen etter den andre, og et par av innspillene til strekspiller Frederik Børm var det meget høy klasse over. I de siste kampene har Matic og Børm utviklet en helt spesiell link som kan bli et sterkt angrepsvåpen utover i sesongen.

Matic får 3 poeng på spilerbørsen.

2 poeng går til nevnte Børm som kom til klubben som en forsvarskjempe, men som også har blitt et solid angrepsvåpen.

Sondre Paulsen får 1 poeng på spillerbørsen. Tre scoringer ble det på Sondre – to fra bakspillerposisjon og ett fra kant

Det gis alltid 5 poeng for beste ØIF-spiller, 3 poeng til nest beste, 2 poeng for nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen i kampen mot Kolstad besto av Tore Abrahamsen, Ingrid Sunde, David Rui, Knut-Inge Jørgensen og Oddvar Paulsen.