SUPPORTERBLOGG: JADA! ENDELIG! – ØIF Arendal
Svermen på tur til Trondheim. Arkiv foto

SUPPORTERBLOGG: JADA! ENDELIG!

KAMPSTART 18:30! Endelig er det vår tur til å gjenåpne vår fantastiske arena! Endelig kan alle som vil komme på kamp!

Kari Sunde, Torill Delerud, Ingrid Sunde og Erik og Astrid Smedsrud var på plass i Trondheim da ØIF Arendal slo Kolstad i åttendelsfinalen for snart to uker siden.

Det er bare 12 dager siden vi reiste til Trondheim for å heie ØIF Arendal til seier i åttendedelsfinalen mot nettopp Kolstad. Det gikk veien da. Nå er det to viktige poeng i serien som gjelder.

Det har vært mye skriverier om Kolstad den senere tid, men ikke på grunn av prestasjonene så langt. De har ikke hatt en drømmeåpning med to seiere og tre tap i serien og exit i cupen. Kolstad trenger poeng og kan fort lage trøbbel for guttene våre. 

I kveld stiller familien Sunde ekstra sterke, i tillegg til oss to skal selvsagt kusine/niese Kaja som har blitt fast i tromme-teamet. Tante/storesøster Eli er på besøk sammen med mannen Helge og de gleder seg skikkelig til å sitte sammen med Svermen og heie. 

I kveld må vi stoppe Setterblom og Lyse, arendalsgutten Langeland er også en vi må se opp for! Forsvaret må sitte fra første sekund, Kolstad er nok revansjelystne og det holder ikke med 95% innsats! 

Kampfølelsen i kroppen er på plass, drakta ligger klar, nå må bare klokka gå fort frem til kampstart! 

Mulig det er ett tegn: på denne datoen for nøyaktig ett år siden, slo vi ut nettopp Kolstad i kvartfinalen i cupen! La det gjenta seg!  GOD KAMP!

Svermen-hilsen fra Kari Sunde og Ingrid Sunde