Lyst på gavekort fra PitStop Trafikkskole – sponset av Personalhuset Arendal? – ØIF Arendal

Lyst på gavekort fra PitStop Trafikkskole – sponset av Personalhuset Arendal?

Og er mellom 14-18 år? Da bør du sitte på tribunen når ØIF Arendal tar i mot Kolstad i kveld. Da trekkes det ut en heldig vinner og mottaker av gavekortet i pausen i kveldens kamp, gitt av kampsponsor Personalhuset.

-Som sponsor får vi tilgang på kamper der vi kan gjøre noe ekstra. Dagens kamptema er barn og unge. Det synes vi er et godt tiltak og bestemte oss for å sponse et gavekort til en verdi på 3100 kroner hos PitStop Trafikkskole til en heldig ungdom mellom 14-18 år som er på kveldens kamp mot Kolstad, sier avdelingsleder i Personalhuset Arendal, Knut A. Handeland, som er kampsponsor for anledningen. PitStop Trafikkskole er også sponsor i ØIF Arendal.
Selve utdelingen av gavekortet til den heldige vinneren vil foregå i pausen i kveldens kamp mot Kolstad. Handeland er hemmelighetsfull om hvordan det hele skal foregå.
– Det vil skje i pausen. Det er alt jeg vil si, smiler en lur og spent Knut A. Handeland.
– Vi håper tiltaket faller i smak. Gavekortet kan brukes til trafikalt grunnkurs eller sertifikat på bil, opplyser Knut A. Handeland i Personalhuset Arendal.

Har du ikke skaffet deg gratisbillett til kveldens kamp mot Kolstad? Hent ut billett i appen eller på hjemmesiden. Kampen starter klokken 18:30.