DAGENS KAMPPROGRAM: Duket for folkefest! – ØIF Arendal

DAGENS KAMPPROGRAM: Duket for folkefest!

Når Sparebanken Sør Amfi endelig kan by på en real folkefest igjen, blir det under de beste rammer! For i dag har en rekke av våre trofaste sponsorer sponset nettopp din billett. For dagens kamp er dedikert til barn og unge i distriktet vårt. Vi håper dere lager skikkelig folkefest på tribunen!

For med et godt publikum full av lyd og leven er sjansen stor for at ØIF Arendals gode statistikk mot kveldens motstandere fra Trondheim fortsetter i kveld. For ØIF Arendal har et særdeles godt tak på dagens motstander. Siden november 2018 har ØIF Arendal lagene spilt ikke mindre enn ti ganger mot hverandre. ØIF Arendal har vunnet ni av kampene, senest NM-kampen i Trondheim som ble vunnet 30-28.

Den største seieren i perioden kom i mars 2019, da ØIF Arendal vant hele 36-26 borte mot Kolstad. I sluttspillet samme år var lagene nærmest vaksinert mot å score, men ØIF Arendal spilte da en av sine beste forsvarskamper noensinne og vant 23-14 (!) – et oppsiktsvekkende resultat i seg selv i moderne håndball. Den mest målrike kampen i perioden ble spilt i Sparebanken Sør Amfi høsten 2019, med 39-33 på måltavla ved fulltid.

I kveld er det nye blanke ark, muligens med noe blått i seg etter Kolstads forsvarssjef Martin Kærgaard Pedersens voldsomme takling mot ØIF Arendals formspiller om dagen, Mario Matic. Kolstad, som drømmer høyt om ambisiøst om å hente hjem Sander Sagosen og halve landslaget, kommer til Sparebanken Sør Amfi med fornyet selvtillit etter å ha smadret Fjellhammer i andre omgang sist søndag. Kolstad lå da under med to mål til pause, men vant hele 36-25 hjemme i Kolstad Arena. I seriekampen før dette, ble medaljekandidat Runar Sandefjord sendt hjem med 34-27. Kolstad har antakelig planer om å revansje det bitre NM-tapet mot ØIF Arendal for nær to uker siden.

Derfor må ØIF Arendal opp på samme nivå –  om ikke høyere – som ble vist i tomålstapet mot Elverum søndag kveld. For at det skal skje, må publikum vise hvorfor Sparebanken Sør Amfi er et håndballfort!