SPILLERBØRS: Gikk til topps for første gang denne sesongen – ØIF Arendal

SPILLERBØRS: Gikk til topps for første gang denne sesongen

Det ble jevnt og tett om poengene på dagens spillerbørs. Enig med juryen?

Toppscorer Olaf R. Hoffstad (7 mål) og spielfuhrer Mario Matic leverte en god kamp Elverum i kveld, men var tydelg skuffet etter kampen. Matic gikk til topps i ØIF Arendals egen spillerbørs for første gang denne sesongen. Foto: Einar Lande Johansen

ØIF Arendal kjempet og slet, lå under med fem mål flere ganger, men kom sterkt tilbake gang på gang slik at det ble spenning helt inn da Elverum vant 34-32 i toppoppgjøret i Terningen Arena. Kampen bar tydelig preg av at Elverum har en bredere tropp enn ØIF Arendal, men ØIF nektet å å gi opp selv om det så aldri så mørkt ut i perioder.

Best hos ØIF var Mario Matic. Playmakeren serverte sine medspillere i kjent stil og scoret 5 mål. Mario får 5 poeng av ØIFs egen jury. Spesielt var hans samarbeid med strekspilller Frederik Børm imponerende.

Olaf Richter Hoffstad får 3 poeng på spillerbørsen. Venstrekanten løp og løp, fikk flere lekre pasninger blant andre fra keeper Kristijan Jurisic, og Olaf ble ØIFs toppscorer med 7 mål. Eneste lille minus var en bom mot slutten som kunne ha ført bortelaget helt opp i ryggen på favorittene fra Elverum.

Strekspiller og forsvarsgeneral Frederik Børm får 2 poeng på spillerbørsen. Dansken er solid i forsvar, og scorer 4 mål.

Magnus Søndenå leverte også en flott kamp. Høyrebacken scoret også 5 mål, og han fremsto også som en god servitør i denne thrilleren. Magnus får 1 poeng.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.

Juryen består av David Rui, Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.