– Som lag gjør vi det vi skal og stoler på eget konsept – ØIF Arendal

– Som lag gjør vi det vi skal og stoler på eget konsept

Det sier ØIF Arendals forsvarsgeneral Frederik Børm som var høyt og lavt i kveldens toppoppgjør.

Frederik Børm viste nok engang hvorfor han ble hentet til ØIF Arendal i sommer. Mot Elverum var han god, selv om hans egen og lagkameratenes heroiske innsats ikke holdt til poeng i dag.

– Jeg vet ikke helt, sier Børm om hva tenker etter kveldens 34-32 tap mot Elverum.

Opp noen hakk
Nå var riktignok ikke Børm til stede da ØIF Arendal tapte 37-22 i tilsvarende oppgjør like før julefeiringen i fjor, men denne kampen var mange hakk bedre enn det som skjedde den gang. ØIF Arendal kjempet heroisk gjennom hele kampen, dog med en kamptropp som både manglet landsmannen Lars Jakobsen, Jakob Falk Lorentzen fra tirsdagens oppgjør mot PAUC i Frankrike. ØIF Arendal hadde noe å revansjere etter stortapet i Frankrike. Det gikk nesten.
– Elverum er et bra lagm så det var veldig gøy å spille denne kampen. Vi får dessverre ikke seieren, men synes at vi som lag gjør det vi skal og stoler på vårt konsept, sier Børm til oifarendal.no like etter kampslutt.

Tar med
Selv om det ble sesongens første tap i Rema 1000-ligaen, kan Børm og spillerne ta med seg langt mer fra dette oppgjøret enn fra tirsdagens stortap i Frankrike. ØIF Arendal viste seg fra en langt bedre side, og det ble tydelig at Elverums bredde ble avgjørende i denne kampen.
– Som sagt holdt vi oss til vårt konsept og hadde en bra innstilling hele veien gjennom. Det skal vi ta med videre til neste kamp, avslutter forsvarsgeneral Børm som også satt inn fire mål i kampen.

Og allerede torsdag er det ny kamp, denne gang mot Kolstad i Sparebanken Sør Amfi førstkommende torsdag. Billetter til kampen ligger klare til kjøp i appen/nettsiden.