Dette må til for å bli historisk i kveld – ØIF Arendal

Dette må til for å bli historisk i kveld

André Jørgensen Hofstøl og spillerne la i går kveld slagplanen for å bli historiske i kveld.

Magnus Søndenå og Frederik Børm, her i hjemmekampen mot PAUC.

– Det er tre ting vi har fokus på og som vi har kommet frem til etter å sett hjemmekampen mot franskmennende på video, sier André Jørgensen Hofstøl.

Ikke nytt
Det er ikke de helt nye, revolusjonære faktorene som både skal sitte som et skudd og gjennomføres i 2×30 minutter for å gjøre både bettingselskapenes odds på kampen, eksperters meninger og ikke minst det faktum at det franske stjernegalleriet har tre-fire ganger så stort budsjett som ØIF Arendal, til skamme.
– Nei, men vi må spille den beste kampen under min ledelsen skal vi ha håp om avansement. Det er helt sikkert, fastslår han.

For å gjøre nettopp dette må samtlige bevegelser, skudd, aksjoner og alt annet som hører enn håndball til sitte enda litt bedre enn på hjemmebane.
– Vi må verne om ballen, være enda mer nøyaktige enn hjemme i Sparebanken Sør Amfi. Vi må også ha målvakts- og forsvarsspillet opp ytterligere et hakk. Håndball er enkelt slik, men å gjennomføre dette er krevende. Det blir med andre ord tøft i heksegryta som venter oss i kveld. Vi må rett og slett spille sinnsykt bra for å ha håp om avansement, fortsetter hovedtreneren overfor oifarendal.no.

Lader opp
ØIF Arendal-spillerne hadde en økt i Aréna du Pays d’Aix i går kveld. I dag har trenerteamet lagt opp til ulike aktiviteter som ikke har noe med håndball å gjøre.
– Vi startet spillermøtet i går kveld, og fortsetter litt idag. Utover det legges vi opp til en rolig dag med ulike aktiviteter som fotballspill, basket, kurong og alt annet som kan få spillerne til å samle energi. For vi trenger fulladede batterier i kveld.
– Greit å være underdog, skal vi tro bettingsselskapene?
– Ingen problem. Det er franskmennene som må bevise. De har alt presset på seg, men vi vet hva som må til for å skape historie. Det ligger i detaljene, avslutter André Jørgensen Hofstøl.

Svaret får vi i kveld rundt klokken 20:15.

PS: Kamptroppen er lik den som slo Kolstad lørdag, med unnta av Richard Lindstrøm. Han er ikke klarert for spill av gjeste-fysioterapeut Preben Jørgensen. Svensken sliter med strekk på baksiden av låret. Det har også vært knyttet noe usikkerhet til Lars Jakobsen og litt smårusk i hans maskineri, men smårusket setter ham ikke på tribunen i kveld.