NM-KVARTFINALE:- Vi må tåle favorittstempelet – ØIF Arendal

NM-KVARTFINALE:- Vi må tåle favorittstempelet

André Jørgensen Hofstøl er fornøyd med dagens NM-trekning. Han mener ØIF Arendal er favoritter til å gå videre til semifinalen.

– Ja, det vil jeg si, sier André Jørgensen Hofstøl på telefon fra Frankrike like etter at Halden ble trukket opp av hatten i kvartfinale-trekningen i ettermiddag.

Hjemmebane
Søndag 10. oktober spilles kvartfinalen mellom ØIF Arendal mot Jan Thomas Lauritzens Halden i Sparebanken Sør Amfi. Slik trekningen ble, kunne ØIF Arendal ha trukket både Elverum, Bergen eller Haslum.
– Jeg er veldig godt fornøyd med denne trekningen. At vi også får hjemmekamp gjør bildet bedre. Det er vi glade for. Selv om vi er favoritter, blir det likevel ikke lett. Vi kunne ha fått vesentlig vanskeligere motstand, sier han videre.

Semifinale
Forrige sesong spilte ØIF Arendal seg til semifinale, men kom til kort mot Nærbø. Halden har i likhet med ØIF Arendal hatt en god sesonginnledningen. ØIF Arendals sesonginnledningen har vært som forventet, mens Haldens innledning har vært noe mer overraskende.
– Alt i alt skal vi ha gode muligheter til å spille oss videre, men tøft blir det uansett, avslutter André Jørgensen Hofstøl.

Halden røk i likhet med ØIF Arendal mot Nærbø i cupen i fjor. Haldenserne tapte da 41-38. Halden ligger i skrivende stund på 6. plass i Rema 1000-ligaen med fem poeng.

Kvartfinalen mellom ØIF Arendal og Halden spilles som nevnt 10. oktober – og aller først er returkamp mot PAUC i morgen tirsdag kveld.