HÅPET LEVER I FRANKRIKE – ØIF Arendal

HÅPET LEVER I FRANKRIKE

Lagene fulgte hverandre som skygger i den første omgangen i Frankrike, før PAUC dro fra mot slutten av omgangen. Andre omgang ser du direkte på ØIF Arendals FB-side.

Frederik Børm har levert en solid kamp så langt i Frankrike. Her fra hjemmekampen mot PAUC sist tirsdag.

ØIF Arendal fikk en god start på matchen da Frederik Børm satt inn 1-0 like etter avkast. Lagene fulgte hverandre som skygger og midtveis sto det 7-6. Første delen av omgangen bar preg av litt for mange bomskudd. Da tok ØIF-benken time-out, noe som resulterte i to raske mål – signert henholdsvis Mario Matic og kveldens 100-kampersjubilant Olaf R. Hoffstad. Det ble en tøff affære i første omgang, mens måltavla siden viste 9-9 og til pause står det 16-13 favør Roman Lagarde og PAUC.

Det ble mye bomskudd utover i omgangen. I andre omgang må skuddene sitte bedre om det skal bli avansement. Dog, Sander Simonsen og Sondre Paulsen var mest effektive for ØIF Arendal før pause med tre mål hver.

ØIF Arendal og PAUC spilte 27-27 i Sparebanken Sør Amfi sist tirsdag. Det betyr at ØIF Arendal kan spille uavgjort, men da må Sondre Paulsen & co score mer enn 28 mål. Om ØIF Arendal vinner kampen, er det ingen tvil. Vinneren sammenlagt sikres billetter til gruppespillet i EHF European League.