Asser og Simonsen på landslagssamling – ØIF Arendal

Asser og Simonsen på landslagssamling

Sverre Asser (juniorlandslaget) og Sebastian L. Simonsen (ungdomslandslaget) er begge på landslagssamling denne uka. – Gøy å bli lagt merke til, sier Sebastian L. Simonsen.

Sverre Asser (t.v) og Sebastian L. Simonsen har begge representert Øyestad IF Håndball og ØIF Arendal på henholdsvis juniorlandslaget og ungdomslandslagets samling i Skien denne uka.

Mens ØIF Arendal hadde sin fulle hyre med det franske stjernegalleriet PAUC i går kveld, var ØIF Arendal-hospitantene Sebastian L. Simonsen og Sverre opptatt med sitt – nærmere bestemt landslagssamling i Skien. Dermed har guttene fått vist seg – og viser seg frem – for landslagstrenerne på de to landslagene under storsamlingen i Skien.

Både Jakob F. Lorentzen og Henrik Øygarden var opprinnelig tatt ut til juniorlandslagets samling i Skien, men måtte melde avbud grunnet kvalifiseringskampen til EHF European League. Der skulle gjerne Sebastian L. Simonsen også vært med, men alternativet var kanskje ikke så veldig mye dårligere.
– Er veldig gøy og motiverende å bli tatt ut til landslagssamling. Det betyr at man blir lagt merke til og at man gjør noe riktig. Det er veldig lærerikt og være på samling, man får mange gode tilbakemeldinger om hva man kan jobbe mer med. Jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg også hadde vært med mot PAUC, men det får bli en annen gang, sier Sebastian L. Simonsen.

Frederik U. Venemyr (ungdomslandslaget) skulle opprinnelig også vært på samling i Skien denne uka, men måtte i likhet med nevnte Lorentzen og Øygarden melde forfall til samlingen grunnet tirsdagens kvalifiseringskamp mot PAUC.

Ungdomslandslaget startet samlingen mandag og avslutter fredag, mens juniorlandslaget startet mandag og avslutter i dag onsdag.