SPILLERBØRS: Lindstrøm best! – ØIF Arendal

SPILLERBØRS: Lindstrøm best!

Vår høyreiste svenske leverte i kveld en av sine beste opptredener i ØIF Arendal-drakt. Med den innsatsen ble han belønnet med flest poeng på dagens spillerbørs.

Richard Lindstrøm leverte en av sine beste kamper i ØIF Arendal-drakta i kveld, mener vår egen spillerbørsjury.

For en snuoperasjon. For første gang på tre år seiret ØIF Arendal i Bergen, og det ble en stor triumf også for svenske Richard Lindstrøm. Endelig lyktes det for Lysluggen og han ble ØIF Arendals toppscorer med 7 mål. Lindstrøm blir belønnet med 5 poeng på spillerbørsen, og leverte en av sine beste kamper i ØIF-drakta da ØIF vant 32-30.

Det ble også litt av et comeback av Sander Simonsen etter skadeavbrekket. Eydehavnsgutten kom inn midtveis i første omgang da det kladdet som mest for ØIF. Sander scoret seks mål på svært viktige tidspunkt, og han blir belønnet med 3 poeng på spillerbørsen. Det er også gledelig å se at Jørg William Fiala Gjermundnes fortsetter å levere. Han delte toppscorer-tittelen med Lindstrøm og får 2 poeng på spillerbørsen.

Keeper Kristijan Jurisic får 1 poeng. Han var sjanseløs i første omgang, og hadde knapt en redning, men bidro med 9 redninger i andre omgang. I hver eliteseriekamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.

Juryen består av David Rui, Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.