NM I KVELD:- Utrolig kjipt å ikke få spille mot barndomsklubben – ØIF Arendal
mot Viking Stavanger.

NM I KVELD:- Utrolig kjipt å ikke få spille mot barndomsklubben

Kveldens 2.runde kamp i NM mot Randesund blir spilt uten Jørg William Fiala Gjermundnes på banen. Det ergrer stortalentet fra Søm.

Jørg William Fiala Gjermundnes og ØIF Arendal spiller i kveld sin første offisielle kamp siden desember i fjor. For kristiansanderen blir kveldens kamp en spesiell affære, selv om en problematisk ryggskade setter en stopper for ham i kveld.

– For det første er det ufattelig gøy at vi møter Randesund i Sukkesvannshallen. Det blir moro for alle i Randesund også, selv om vi skal vinne over dem, sier han om kveldens motstander som hører til i 2.divisjon til vanlig.
Men, det blir uten ØIF Arendals bakspiller på banen.
– Det er utrolig kjipt å ikke få kunne spilt mot Randesund. Er ikke så ofte man får mulighet til å spille mot barndomsklubben. Samtidig må jeg lytte til kroppen, og den sier nei, sier Fiala Gjermundnes.
Det er ryggen som krøller det til for den tidligere RIL-spilleren.

Snytt
– Jeg hadde gledet til endelig å spille kamp i en av Norges vakreste haller igjen, Sukkevannshallen, sier Fiala Gjermundnes til oifarendal.no.
Kveldens NM-kamp blir ØIF Arendals første, offisielle kamp siden desember i fjor.
– Blir det jubel fra din side ved scoringer?
– Det har jeg faktisk ikke tenkt så mye på, men jeg tror jeg blir tilgitt av hjemmepublikummet om så skjer. Jeg opplever i allefall mye støtte fra håndballfamilien i Randesund. Det er mange som stopper meg når jeg jobber på Meny-butikken her, for å høre hvordan det går. Jeg kjenner så mange spillere at dette er bare utrolig kjedelig for min del. Jeg tror på en gøy kamp, selv om jeg ikke skal stå på banen selv, sier han videre.
Randesund har forsterket seg med flere spillere fra Kristiansand TH i sommer. Knut S. Muggerud, Erik Sørensen, Anders Vatsaas og Kristian Malerød Larsen har meldt overgang til grønn drakt.

Han legger ikke skjul på at støtten i hverdagen fra sine egne på Søm er noe han setter umåtelig pris på.
– Jeg vil nesten si at støtten fra Randesund er helt enorm, og det er vanskelig å ikke sette pris på at så mange bryr seg om min utvikling og det som skjer i ØIF Arendal. Nå kunne jeg fått takket litt for all støtten ved å spille god håndball, men slik blir det ikke nå. Kjipt, sier han videre.

Jul på utsida?
Vår hardt skytende venstreback trener som kjent mye crossfit i tillegg til øktene i Sparebanken Sør Amfi og Nedeneshallen. Meny-jobben tar de siste timene i døgnet, foruten timene som går til hvile og restitusjon hjemme i barndomshjemmet på Søm.
– Jeg blir neppe kastet ut om mine lagkompiser vinner mot Randesund i kveld. Det får pappa (journ.anm: Jørg Are) bare tåle, humrer han.
– Så julemiddagen står ikke i fare?
– Igjen, det får pappa bare tåle, avslutter Jørg William Fiala Gjermundnes.

…og da blir det nok både julemiddag og julepresanger på vår skadde bakspiller, uavhengig av hvordan kveldens kamp ender…

Kampen blåses i gang klokken 20 i kveld!