NM I KVELD: – Vi starter med det beste tilgjengelige laget. Vi skal vinne, fastslår Jørgensen Hofstøl – ØIF Arendal

NM I KVELD: – Vi starter med det beste tilgjengelige laget. Vi skal vinne, fastslår Jørgensen Hofstøl

André Jørgensen Hofstøl stiller med sin antatt beste, tilgjengelige startoppstilling i kveldens 2.runde-kamp i NM mot Randesund i Kristiansand. Noe annet er ikke aktuelt, fastslår han. Både Magnus Søndenå og Ivan Eres er friskmeldt og klare til dyst og første offisielle kamp i ØIF-drakten.

André Jørgensen og ØIF Arendal spiller i kveld sin første offisielle kamp siden desember i fjor. Jørgensen Hofstøl overtok det midlertidige hovedtreneransvaret i ØIF Arendal på nyåret, før han fikk jobben permanent i vår.

– Jeg har ingen andre planer enn å starte med vårt antatt sterkeste og tilgjengelige mannskap. Hvis kampen går i vårt spor, vil jeg bytte litt utover i kampen, sier Jørgensen Hofstøl før det som blir den første offisielle kampen siden desember i fjor – og ikke minst hans første offisielle etter at han ble permanent trener i ØIF Arendal i vår.

Syv år siden
Denne sesongen er det syv år siden ØIF Arendal entret Oslo Spektrum til det som ble seier over Børge Lunds daværende klubb Bodø HK i cupfinalen. Spektrum ble som kjent farget i ØIF Arendals stolte klubbfarger, Karl Johan fikk et særdeles sterkt «ændalspreg» i romjula. NM-pokalen ble også ØIF Arendals første store tittel. Senere samme sesong sikret Sondre Paulsen & co seg også seriemesterskapet. I forkant av årets sesong har spillertroppen og trenerteamet satt seg mål å bli blant topp-4 i samtlige turneringer innenlands.
– Det betyr at vi må vinne mot Randesund. Det er ikke snakk om noe annet, konstaterer Jørgensen Hofstøl som selv var sentral da klubbens første gulltittel ble sikret i Oslo romjula 2014.

Magnus Søndenå er klar igjen etter å ha vært indisponibel i helgen.

Fiala skadet
Magnus Søndenå og Ivan Eres er begge tilbake i kamptroppen, etter at de ikke var å se på banen under Fjellhammer Elite Cup i helgen. Søndenå slet med en vrien kink i ryggen, mens Eres hadde komplikasjoner etter corona-vaksine.
– Begge er klare for denne kampen, bekrefter Jørgensen Hofstøl.
En som derimot ikke blir spilleklar er tidligere Randesund-spiller Jørg William Fiala Gjermundnes.

Herulf Moss eller Ski?
Om det blir seier i kveldens NM-kamp, venter vinneren av oppgjøret Ski – Herulf Moss i 3.runde. Om ØIF Arendal går videre etter kveldens kamp i Sukkesvannshallen, skal neste runde spilles innen 8. september. Jørgensen Hofstøl bedyrer at ingen kan tillate seg å ta lett på motstand som til daglig konkurrerer i 2.divisjon – eller nivå 3 – om man vil.
– Det har vi brukt en del tid på i oppkjøringen ved å sette oss tydelige mål for kampen, som innslupne mål, tekniske feil og antall scoringer fremover, avslutter André Jørgensen Hofstøl.

Kveldens kamp blåses i gang klokken 20 i Sukkevannshallen.